Nejprodávanější Kniha - červen 2021
erotika

Kniha o - 11%
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
354 Kč
Bez závazků - 11%
S Hunterem jsme to vzali od konce. Osm týdnů skvělého sexu bez závazků? Co jsem mohla ztratit? Byla jsem přesvědčená, že nic.
erotika

Bez závazků

269 Kč
239 Kč
Chobotnice - 11%
(1x)
Román Chobotnice od Pauliny Świst je další silná kniha od nejpopulárnější polské debutantky posledních několika let. Četba Chobotnice je nefalšovaná jízda bez řídítek. Aféra střídá aféru a to vše v atmosféře žhavé vášně.
erotika

Chobotnice

314 Kč
279 Kč
Tři sprostá pravidla - 11%
(1x)

Pro svoji vysněnou práci bych udělala cokoli. A teď musím. Abych si zachránila kůži v kanceláři, musím prodat své tělo v exkluzivním klubu zavázaných očí.

erotika

Tři sprostá pravidla

314 Kč
279 Kč
Její třešničky - 11%
(1x)
Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král.
erotika

Její třešničky

269 Kč
239 Kč
Na kolenou - 11%
(1x)
Když Cameron požádal lásku svého života, aby si ho vzala, dala mu Maya Jacobsová, svázaná odpovědností za péči o svou problémovou matku, jedinou odpověď, kterou mohla.
erotika

Na kolenou

359 Kč
319 Kč
Život s vůní lubrikantu - 11%
(3x)
Když dá úspěšná manažerka Klára svému manželovi slib, že si najde klidnější a normálnější práci, netuší, že si pro ni osud připravil obchod s erotickými pomůckami.
erotika

Život s vůní lubrikantu

323 Kč
287 Kč
Jájínek - 11%
(1x)
Muži mají (zatím ještě) na konci trupu poměrně směšně vypadající výrůstek, jakýsi vodovodní kohoutek, kterým se zbavují přebytečných a nezdravých tekutin, a také se s jeho pomocí rozmnožují (zatím ještě), což přináší všelijaké radosti.

erotika

Jájínek

118 Kč
105 Kč
Justina - 11%
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
359 Kč
Esmera - 11%
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>