Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
cestování

Příhraniční Rakousko - 20%
Tipy na výlety po historických a kulturních památkách i jedinečných přírodních zajímavostech u našich jižních sousedů. Od malých zámečků po mohutné hrady, od skalních útvarů po úchvatné vyhlídky, od potoků a řek po ledovcová jezera.
cestování
Ukázky

Příhraniční Rakousko

149 Kč
119 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestování
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

cestování
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestování
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Historické monumenty - 20%

Čtyřicet podivuhodných památek, které stvořila lidská ruka Angkor Vat, palác Potála, sochy moai, Velká čínská zeď a více než tři desítky dalších památek, které nám zanechaly předchozí generace.

cestování
Ukázky

Historické monumenty

279 Kč
223 Kč
Jak jsem potkala Brusel - 20%
(2x)
Poznejte hlavní město komiksu, čokolády, Evropské unie a (zdánlivého) chaosu.
cestování
Ukázky

Jak jsem potkala Brusel

314 Kč
251 Kč
Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi - 20%
(1x)
Tak jsem již zpátky v Kolumbii, třicet hodin čtyřmi různými autobusy z Quita až do Medellínu. Policejní kontroly hledají drogy a zbraně, po zuby ozbrojené motohlídky vyhledávají ozbrojence, ukrutné vedro, jedna hořící pneumatika, ...
cestování
Ukázky

Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi

180 Kč
144 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
cestování
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestování
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Kolem kolem Jižní Afriky - 20%
Je možné cestovat Afrikou na kole? A sám? Je to bezpečné? Co na to zdraví? Stojí to vůbec za to? Jak se k cyklistům chovají řidiči a obyčejní lidé? A jak zvířata? Odpovědí je tato kniha o tříměsíční cestě po jižní Africe, uskutečněné na podzim 2012.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Jižní Afriky

66 Kč
53 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>