Nejprodávanější tituly - červen 2021
ženy

Francina válka - 11%
Osobní výpověď mladé majitelky pražského módního salonu o strastiplné pouti tábory Třetí říše. Kniha je intenzivním a upřímným popisem temných let druhé světové války, který se čte jako napínavý román.
ženy

Francina válka

314 Kč
279 Kč
Bůh je můj životní program - 11%
Jana Sieberová, zakladatelka Domácího hospice Duha, nemá problém jít na trh i s vlastní kůží, může-li to někomu prospět. A tak nám tentokrát – prostě a neokázale – předkládá silné příběhy ze své hospicové práce s umírajícími a jejich rodinami..
ženy

Bůh je můj životní program

152 Kč
135 Kč
Paní Curieová - 11%
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
ženy

Paní Curieová

358 Kč
318 Kč
Z deníku odstřelovačky - 11%
Roza Šaninová, jejíž vzpomínky se nyní dostávají do rukou českému čtenáři, patřila k nejznámějším sovětským odstřelovačkám za druhé světové války.
ženy

Z deníku odstřelovačky

251 Kč
223 Kč
Deník šílené markraběnky - 11%
(5x)
Zita Pallavicini, dědička starých šlechtických rodů rakousko-uherské monarchie, popisuje ve své knize historii své české i uherské rodiny, složitosti života aristokracie, své lásky i slabosti.
ženy
Ukázky

Deník šílené markraběnky

234 Kč
208 Kč
Vrásky jedné rusovlásky - 11%
(1x)
Vrásky jedné rusovlásky jsou souborem mikropovídek ze života jedné mladé dívky, která se snaží vypořádat se svým vnitřním démonem - schizofrenií.
ženy

Vrásky jedné rusovlásky

143 Kč
127 Kč
Nikdo nás nečekal - 11%
Autobiografie akademické malířky, přeživší holocaustu, Helgy Hoškové-Weissové je vpravdě fascinující čtení. Vzpomíná na své idylické dětství v předválečné Praze, na své rodiče, prarodiče a širší rodinu. Příběhy těch, kteří se již nikdy nevrátili ...
ženy

Nikdo nás nečekal

313 Kč
278 Kč
Případ Pavlína - 11%
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
230 Kč
Dcery vzdoru - 11%
(1x)
Po obsazení Polska Němci musely židovské ženy a dívky, hrdinky této knihy, přihlížet, jak němečtí okupanti vraždí jejich rodiny a sousedy.
ženy

Dcery vzdoru

449 Kč
399 Kč
Sen o štěstí
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
ženy

Sen o štěstí

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>