Nejprodávanější tituly - červen 2021
psi

Border kolie pod lupou:
Po první knize uznávané trilogie Carol Priceové Border kolie pod lupou: Povaha, která přinesla neotřelé poznatky o tom, jak funguje mozek border kolií, se autorka nyní zaměřila na to, jak se border kolie učí. Co by měla obsahovat výchova vašeho psa?
psi

Border kolie pod lupou:

449 Kč
Malina pro slona
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
psi

Malina pro slona

350 Kč
Moudrost starých psů
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
Péče o psího sportovce
Kniha Péče o psího sportovce je doslova nezbytností pro všechny, kteří chtějí v závodním světě dovést svého psa k těm nejlepším výkonům a zároveň mu nabídnout prvotřídní péči.
psi

Péče o psího sportovce

395 Kč
Hyperaktivní pes
Znáte psy, kteří se nedají odnaučit tahání na vodítku? Kteří na každého vyskakují? Kteří doma „tancují po nábytku“? Kteří koušou a rvou za vodítko? To je ale špatně vychovaný pes!
psi

Hyperaktivní pes

359 Kč
Jak zvládat lovecké chování psa
Odnaučit psa lovit resp. dostat jeho lovecké chování pod kontrolu je těžké a vyžaduje to trpělivost a dlouhý trénink.
psi

Jak zvládat lovecké chování psa

134 Kč
Německý boxer - Úplný přehled plemene
Knihu, napsanou s obdivem a láskou k tomuto krásnému plemeni, ocení jako nenahraditelného průvodce a rádce všichni majitelé německého boxera, ať už o koupi štěněte teprve uvažují, nebo jsou již zkušenými chovateli.
psi

Německý boxer - Úplný přehled plemene

719 Kč
Rambo na vodítku
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
psi
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
Jezevčík
Tato knížka vám poskytne informace o všem důležitém, co byste měli vědět o výběru, péči a výchově jezevčíka. Dozvíte se, jak psa správně krmit i jak pečovat o jezevčíka s nadváhou.
psi

Jezevčík

116 Kč
Australský ovčák
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>