Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
média a komunikace

Žurnalistická profese 2.0 - 20%
Monografie Žurnalistická profese 2.0 se zabývá aktuálními vývojovými trendy v médiích i žurnalistice a procesy, jako jsou medializace internetu a internetizace masových médií nebo mediální konvergence a hybridizace.
média a komunikace
Ukázky

Žurnalistická profese 2.0

120 Kč
96 Kč
Jak rozumět populární kultuře - 20%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
média a komunikace
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

179 Kč
143 Kč
Co je bulvár, co je bulvarizace - 20%
Kolektivní monografie Co je bulvár, co je bulvarizace navazuje na publikace již Nakladatelstvím Karolinum vydané. Monografie o bulváru je více zaměřena na obtížné definování tohoto fenoménu, na jeho historii i současnost.
média a komunikace
Ukázky

Co je bulvár, co je bulvarizace

130 Kč
104 Kč
Žurnalistika a společnost - 20%
Kniha představuje přehlednou syntézu základních pohledů na charakter a poslání žurnalistiky a nabízí teoretické základy pro její zkoumání a reflexi. Díky přístupnému stylu zpracování ji ocení nejen odborná veřejnost.
média a komunikace
Ukázky

Žurnalistika a společnost

220 Kč
176 Kč
Masová komunikace a veřejné mínění - 20%
Problematika masové komunikace a veřejného mínění poutá v poslední době stále více pozornosti nejen odborné, ale i laické veřejnosti.Už při letmém pohledu na současnou společnost člověk velice rychle pochopí, proč je nazývána společností médií a informací.
média a komunikace
Ukázky

Masová komunikace a veřejné mínění

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2