Nejprodávanější Kniha - červen 2021
horory

Kill Creek
(1x)
Když úspěšného autora hororových románů Sama McGarvera pozvou, aby strávil Halloween v jednom z nejslavnějších strašidelných domů v zemi, zdráhavě souhlasí. Alespoň nebude sám: společnost mu budou dělat tři další mistři děsu, spisovatelé...
horory

Kill Creek

359 Kč
Temná půle
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory

Temná půle

378 Kč
Země kanibalů
(3x)
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra.Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo.
horory

Země kanibalů

224 Kč
Berserk 1
(1x)
Osudový, krvavý příběh s prvky romantiky a velkou porcí akce! Dospělá fantasy, která si získala davy fanoušků, televizní seriál, celovečerní filmy i počítačové hry! Hrdinou je Guts, Černý šermíř, obávaný bojovník, o kterém se raději nemluví nahlas.
horory

Berserk 1

269 Kč
Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Berserk 4
Guts nemá štěstí - a zdá se, že nosí smůlu i všem okolo, jak se brzy přesvědčí i mazaný žoldák Ganbino, který jej vycvičil v boji.
horory

Berserk 4

269 Kč
Děs sídla Wake's End
Román odehrávající se v průběhu pěti staletí, je temný gotický thriller o vražedné posedlosti a touze jedné dívky roztáhnout křídla a být volná.
horory

Děs sídla Wake's End

359 Kč
Hellboy - Vstříc mrtvým vodám
Hellboy padne do rukou námořního kapitána, jenž má v úmyslu prodat ho do cirkusu. Na palubě však cestuje také tajuplná žena s úmyslem vypátrat pradávného plaza, který již od počátku věků brázdí hlubiny oceánu.
horory

Hellboy - Vstříc mrtvým vodám

359 Kč
Mizení Sybil Joinesové
Gotický paranormální horor, román o prolínání světa živých a mrtvých, který vznikal 12 let. Je to kniha, která neobsahuje magii, ale která je magií.
horory
Ukázky

Mizení Sybil Joinesové

61 Kč
Setkání s tajemnem
Nová kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili.
horory

Setkání s tajemnem

233 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>