Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
křesťanství

Konkláve - 20%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
křesťanství
Ukázky

Konkláve

179 Kč
143 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
křesťanství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Rozjímání nad aramejskou modlitbou Páně - 20%
O modlitbě Otčenáš bylo již napsáno mnohé. Tato kniha si dává za cíl sestoupit k semitským pramenům této biblické modlitby a rozjímat nad ní v duchu mystické židovské tradice, která od nejstarších dob posvátné texty doprovází.
křesťanství
Ukázky

Rozjímání nad aramejskou modlitbou Páně

139 Kč
111 Kč
Východní křesťanské církve - 20%
Křesťanství se z Jeruzaléma šířilo několika směry. Jedním z jeho nejvlivnějších center byl Řím, jenž se také stal sídlem papežů a zůstal jím i po přesídlení císaře do nově vzniklé a tehdy řecké Konstantinopole.
křesťanství
Ukázky

Východní křesťanské církve

210 Kč
168 Kč
Vera mundi lumina - 20%
Kniha obsahuje komentovaná vydání čtyř německých a čtyř českých textů svátečních a příležitostných kázání z fondu historické knihovny řádu bratří kazatelů v konventu sv. Jiljí v Praze.
křesťanství
Ukázky

Vera mundi lumina

290 Kč
232 Kč
Filipovo evangelium - 20%
Od dob Filipova evangelia, v němž čteme, že „Království Otce je již rozšířeno na zemi, jenže lidé to nevědí“, až do světa súfijského islámu a dalších mystických směrů dnešní doby hledají spirituálně zaměření lidé za povrchním zdáním skrytého Boha.
křesťanství
Ukázky

Filipovo evangelium

139 Kč
111 Kč
Teologie těla - 20%
Teologie těla je soubor promluv Jana Pavla II. přednesených během prvních pěti let jeho pontifikátu. Svatý Otec v nich postupně odhaluje ohromující vizi manželství a lidské lásky v Božím plánu.
křesťanství
Ukázky

Teologie těla

190 Kč
152 Kč
Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Desatero Božích přikázání. Otčenáš - 20%
Desatera Božích přikázání si většina lidí cení jako příkazů, které dal Bůh lidem pro život a na cestu ke spáse. Ale chápeme je vskutku v jejich plném významu? Abd-ru-shinův výklad nabízí hlubší pochopení Desatera.
křesťanství
Ukázky

Desatero Božích přikázání. Otčenáš

120 Kč
96 Kč
Hus drží klíč - 21%
Kniha o Janu Husovi a o tom, čím může přispět dnešní České republice.
křesťanství
Ukázky

Hus drží klíč

19 Kč
15 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>