Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
křesťanství

Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
křesťanství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Církevní dějiny - 20%
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.
křesťanství
Ukázky

Církevní dějiny

509 Kč
407 Kč
Augustin z Hipponu - 20%
(1x)
Životopis jednoho z nejvýznamnějších křesťanských myslitelů – sv. Augustina.
křesťanství
Ukázky

Augustin z Hipponu

348 Kč
278 Kč
Starosti pohanů - 20%
Které pokušení v sobě uzavírá všechna ostatní pokušení? Je to odstranění Boha, přestat být člověkem. Otročíme nejbídnějšímu poddanství šílenství, v nadbytku otročíme za jídlo a pití, v bohatství otročíme za peníze a sami sobě jsme prokletím...
křesťanství
Ukázky

Starosti pohanů

212 Kč
170 Kč
Ježíš -  Syn člověka - 20%
Známý libanonský autor Chalíl Džibrán svým nezaměnitelným, poeticko-mystickým rukopisem oživuje osobnost Ježíše Nazaretského. Ve své knize se snaží podívat na postavu Bohočlověka očima těch, kteří se s ním setkali a kteří vydávají svá nejrůznější svědectví o jeho životě.
křesťanství
Ukázky

Ježíš - Syn člověka

179 Kč
143 Kč
Ježíš - vnitřní učitel - 20%
(1x)
Kdo je Ježíš? Tato prostá, nadčasová otázka zní napříč staletími. Také odpověď na ni je prostá, leč nikoli snadná. Pokud se rozhodneme této Ježíšově otázce naslouchat a odpovědět na ni, změní náš způsob života, myšlení a cítění.
křesťanství
Ukázky

Ježíš - vnitřní učitel

209 Kč
167 Kč
Prameny pro divoké osly - 20%

Biblické texty promlouvají k dnešnímu člověku. Starozákoník Jiří Beneš probírá spolu s Petrem Vaďurou známé i méně známé texty ze Starého i Nového zákona. Kniha je přepisem rozhovorů odvysílaných v pořadu Ranní slovo na stanici Vltava v letech 2003 až 2016 a navazuje na předchozí knihu obou autorů s názvem Nevystižitelný Bůh? (Vyšehrad 2010).

křesťanství
Ukázky

Prameny pro divoké osly

249 Kč
199 Kč
Rozbít led - 20%
Tento výbor z díla představuje jednoho z nejvýznamnějších představitelů ruského pravoslaví dvacátého století Alexandra Meně (22.1.1935-9.9.1990), který po celý život působil jako kněz v různých farnostech Moskevské oblasti.
křesťanství
Ukázky

Rozbít led

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>