Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
všeobecné a ostatní

Střevo není tabu - O trávicím traktu vesele i vážně - 20%
(2x)
Střevo bylo dosud černou ovcí mezi orgány, o níž bylo člověku nepříjemné hovořit. Tato image se nyní mění. Nadváha, deprese i alergie souvisí s narušenou rovnováhou střevní flóry.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Střevo není tabu - O trávicím traktu vesele i vážně

279 Kč
223 Kč
Bulbem záchranáře - 20%
(3x)
V říjnu 2018 se Vít Samek, záchranář pražské ZZS rozhodl, že svoje zážitky z nočních služeb převede na novou facebookovou stránku, kam si je bude raději odkládat, než aby zahlcoval svůj osobní profil.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bulbem záchranáře

249 Kč
199 Kč
Byl jednou jeden život – srdce - 20%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem, Pierrotem, Pierrem a jejich přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Byl jednou jeden život – srdce

209 Kč
167 Kč
Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů - 20%
Zuby jsme dlouho považovali jen za nástroj na žvýkání a na zubního lékaře jsme pohlíželi spíš jako na opraváře. Dnes však víme, že velmi mnoho nemocí jako deprese, cukrovka, alergie a kardiovaskulární choroby mají svůj původ právě zde. Kdo chce žít zdravěji a být fit, neměl by zanedbávat péči…
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů

209 Kč
167 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
V zákulisí srdce - 20%
(2x)
Poutavý a místy strhující profesní příběh Petra Neužila mapuje vývoj kardiologie posledních desetiletí. Primář Neužil vybudoval z oddělení kardiologie Nemocnice Na Homolce prestižní pracoviště, na němž zavádí nejnovější metody léčby.
všeobecné a ostatní
Ukázky

V zákulisí srdce

249 Kč
199 Kč
Vyměň chemii za jídlo - 20%
(1x)
Julita Bator si myslela, že její děti nedokáže nic úplně uzdravit a že se nikdy nezbaví alergií a častého užívání anitibiotik.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vyměň chemii za jídlo

280 Kč
224 Kč
Zdraví a nemoc zaměstnance - 20%
Jaké jsou zdravotní aspekty pracovního poměru?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdraví a nemoc zaměstnance

229 Kč
183 Kč
Pomalá dieta - 20%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pomalá dieta

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>