Nejprodávanější e-knihy - červen 2021

Klasztor, Návrat
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
Najatý milenec
Pozvání na svatbu dostalo Iris, guru životního stylu s úspěšnou reality show, do nepříjemné situace. Potřebovala na takovou okázalou společenskou akci reprezentativního partnera.
Ukázky

Najatý milenec

69 Kč
1794. Tři Růže
(4x)

Rok 1794, Stockholm. Matka oplakává dceru zavražděnou o svatební noci. Jejím podezřením však nikdo nenaslouchá, a tak poprosí o pomoc jediného, který zbyl: jednorukého drába truchlícího nad smrtí přítele...

Ukázky

1794. Tři Růže

298 Kč
Cyklistka
(1x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy. Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak. Z divokého děvčete vyrostla sebevědomá žena, která na kole zcestovala kus světa.

Ukázky

Cyklistka

299 Kč
Hezký, ale narovnej se!
(5x)

Z devadesátek až do současnosti. Generační příběh od autorky bestselleru Devadesátky. Aneta, Kryštof a Nela jsou třicátníci se zcela odlišnými životy. Když jim však v září 2020 přistane na Facebooku pozvánka na třídní sraz se základkou, vzpomínky na jejich společnou minulost jsou rázem zpět.

Ukázky

Hezký, ale narovnej se!

249 Kč
Tajně zamilovaná
Addison si připadala jako naprostá zoufalka. Rok už pracovala pro charismatického šéfa Brannona Knoxe, do kterého byla téměř celou tu dobu zamilovaná. Když pak shodou okolností strávili společný víkend jako milenci, byl její osud zpečetěn.
Ukázky

Tajně zamilovaná

69 Kč
Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále
(1x)
V závěrečném dílu tetralogie se vrací Falknovská huť částečně zpět do vlastnictví rodu Heřmanů, ačkoli je to v časech, kdy se severočeskému sklářství už nevede zdaleka tak dobře jako dříve.
Ukázky

Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále

299 Kč
Ztracené střípky
(2x)
NEZNÁ SVÉ NEJTEMNĚJŠÍ TAJEMSTVÍ. ALE NĚKDO JINÝ ANO. A CHCE SE JÍ ZBAVIT… Rebeka Murphyová je od rozchodu s manželem na všechno sama a náročná práce v nemocnici a výchova dvou malých dcer si na ní začíná vybírat svou daň.
Ukázky

Ztracené střípky

359 Kč
Balet s miliardářem
Mělo to být dobrodružství na jednu noc… a ani jeden od té noci více nečekal. Ostatně… ani si nevyměnili telefonní čísla! Jenže to, co mělo zůstat jedinou nocí, se proměnilo… v noční můru!
Ukázky

Balet s miliardářem

69 Kč
Desatero smyslů
(3x)
Všechno o světě kolem nás se dozvídáme prostřednictvím smyslů. A zdaleka k tomu nevyužíváme jen známou pětici tvořenou zrakem, sluchem, chutí, hmatem a čichem...
Ukázky

Desatero smyslů

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>