Nejprodávanější audioknihy - červen 2021

Osudný turnaj
Severní Čechy trápí šarvátky a spory místní šlechty. Domluvená svatba mezi Ludmilou z Vartemberka a Benešem z Dubé má nepokojům učinit přítrž...

Osudný turnaj

314 Kč
Pouští a pralesem
(1x)
O cestě za svobodou a nečekaných dobrodružstvích.

Pouští a pralesem

404 Kč
Žabákova dobrodružství
Slavná anglická kniha pro děti i dospělé o Panu Krtkovi, Vodní Kryse, Panu Jezevcovi a domýšlivém Žabákovi, kterému přátelé pomohou z velkých nesnází.

Žabákova dobrodružství

314 Kč
Baletky
(7x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou. A pak tu odvrácenou, když zmizí za oponou obličej se zkřiví do ztrhaného šklebu...
Ukázky

Baletky

249 Kč
Běžkyně
(2x)
Porážka je matkou úspěchu – čínské přísloví Když vrcholový čínský plavec spáchá těsně před začátkem pekingských her sebevraždu a další nadějný reprezentant zemře v náručí milenky...

Běžkyně

332 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.
Ukázky

Egypťan Sinuhet

739 Kč
H2O a tajná vodní mise
(1x)
Dobrodružný příběh pro chytré děti, který jde do hloubky kapesní ponorkou.

H2O a tajná vodní mise

242 Kč
3x Hurvínkovy příhody
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
Studie v šarlatové
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.

Studie v šarlatové

224 Kč
Baskervillský pes
(1x)
Jedinečné líčení atmosféry tajemství a hrůzy z událostí, které se zprvu vzpírají logickému chápání, činí z Baskervillského psa nejslavnější Doylův detektivní román.

Baskervillský pes

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 483 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 49 > >>