Nejprodávanější tituly - červen 2021
osobnosti a osudy

Škoda Motorsport – 120 let na závodních tratích - 11%
Publikace Škoda Motorsport – 120 let na závodních tratích seznamuje čtenáře s historií sportovních aktivit mladoboleslavské automobilky. Autor při psaní knihy vycházel z obsáhlého archivního materiálu i svědectví pamětníků.
osobnosti a osudy

Škoda Motorsport – 120 let na závodních tratích

621 Kč
552 Kč
Nikdo nás nečekal - 11%
Autobiografie akademické malířky, přeživší holocaustu, Helgy Hoškové-Weissové je vpravdě fascinující čtení. Vzpomíná na své idylické dětství v předválečné Praze, na své rodiče, prarodiče a širší rodinu. Příběhy těch, kteří se již nikdy nevrátili ...
osobnosti a osudy

Nikdo nás nečekal

313 Kč
278 Kč
Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
osobnosti a osudy
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Deník Anne Frankové - 11%
(1x)
Annelies Marie Franková (12. června 1929 - březen 1945) v roce 1933 s rodiči uprchla z Německa do Amsterodamu, kde se rodina od roku 1942 skrývala v půdním bytě. Tentokrát jako komiks.
osobnosti a osudy
Ukázky

Deník Anne Frankové

449 Kč
399 Kč
Jmenuju se Tomáš - 11%
Životní příběh známého dětského filmového hrdiny. První skutečný životopis Tomáše Holého je psán tak, abyste snadno viděli a cítili, jak opravdu žil, co se kolem něj dělo, co ho ovlivňovalo a jak působil na své období jeho života z rozdílných úhlů.
osobnosti a osudy

Jmenuju se Tomáš

251 Kč
223 Kč
Olga Knoblochová - Lady Dermacol - 11%
Olga Knoblochová, první dáma české kosmetiky už před mnoha lety rozluštila tajemství krásy a nenechala si to pro sebe. Jako profesionální kosmetička dokazovala ženám, a nejen jim, že líbit se může každý, stačí jen vědět, jak na to.
osobnosti a osudy

Olga Knoblochová - Lady Dermacol

233 Kč
207 Kč
Dva dopisy Pospischielovi - 11%
Max von der Grün se svým výrazně autobiografickým románem Dva dopisy Pospischielovi vrací ke svému vlastnímu dospívání na Tachovsku v období prvorepublikového Československa. Součástí knihy je i čtivý doslov s autorovým životopisem.
osobnosti a osudy
Ukázky

Dva dopisy Pospischielovi

266 Kč
236 Kč
Nina Schenková, hraběnka von Stauffenbergová
(1x)
Hraběnka von Stauffenbergová představuje jednu z nejvíce fascinujících ženských osobností německého odboje, a přesto zcela neznámou. Dne 20. července 1944 ztratila Nina Schenková, manželka strůjce atentátu na Hitlera, muže, kterého milovala.
osobnosti a osudy

Nina Schenková, hraběnka von Stauffenbergová

44 Kč
Případ Pavlína - 11%
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
osobnosti a osudy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
230 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
osobnosti a osudy

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 317 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>