Nejprodávanější knihy - červen 2021
zdravá výživa

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny - 11%
(1x)
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
zdravá výživa

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny

287 Kč
255 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
zdravá výživa

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Kamarádky v kuchyni - 11%

Vážené a milé čtenářky, milí čtenáři, vytvořily jsme pro vás kuchařku, jinou než všechny ostatní. Proč? Prostřednictvím receptů vypráví příběh o dlouhodobém zdravém životním stylu, který tři ženy středního věku žijí už léta.

zdravá výživa

Kamarádky v kuchyni

224 Kč
199 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
zdravá výživa

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
Rawmania - 11%
Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Poznejte ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovala cenné živiny obsažené v ingrediencích.
zdravá výživa

Rawmania

269 Kč
239 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdravá výživa

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Cukrfree - 11%
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
zdravá výživa

Cukrfree

332 Kč
295 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
zdravá výživa

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
zdravá výživa

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>