Nejprodávanější tituly - červen 2021
svět

Jací jsou? - Češi
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
svět

Jací jsou? - Češi

134 Kč
Jací jsou? - Němci
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
svět

Jací jsou? - Němci

134 Kč
K pramenům Eufratu a Tigridu
Josef Wünsch podnikl v letech 1881–1883 expedici do Arménie a Kurdistánu, tehdy okrajových oblastí jihovýchodní části Osmanské říše. Jeho výprava přinesla řadu zeměpisných objevů a zjištění.
svět
Ukázky

K pramenům Eufratu a Tigridu

313 Kč
Kostely
V této výpravné publikaci naleznete 70 nejvýznamnějších a nejkrásnějších kostelů Čech, Moravy a Slezska.
svět

Kostely

539 Kč
Pivní putování
Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům. Za mokem zlaté barvy, řízné chuti a sametové pěny.
svět

Pivní putování

359 Kč
Prahou bratří Čapků
Literární bedekr si všímá míst spojených s životem, dílem a odkazem slavné sourozenecké dvojice. Bohatě obrazově vybavená příručka věnuje pozornost lokalitám, kde bratři Čapkové bydleli, pracovali, kde se konaly premiéry jejich divadelních her.
svět
Ukázky

Prahou bratří Čapků

329 Kč
Soul TOP 10
Nový průvodce přináší to nejlepší ze Soulu – a to v mnoha směrech. Představí hlavní památky, zajímavosti a poklady, odhalí nejlepší restaurace, kavárny, čajovny, festivaly, obchody a tržiště...
svět

Soul TOP 10

260 Kč
Země světa - 10/2020 -  Rumunsko
Země světa je moderní zeměpisný a cestopisný měsíčník určený širokému okruhu čtenářů, kteří touží poznat přírodu, historické a umělecké památky, kulturní dědictví, tradice a zvyky různých zemí, národů a kultur světa.
svět

Země světa - 10/2020 - Rumunsko

68 Kč
Antarktida
6 100 kilometrů za 57 dní nepřístupným terénem Antarktidy, přes jižní pól, úplně sám bez jakékoli pomoci. Strhující cestopis napříč nepřístupným terénem Antarktidy
svět

Antarktida

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>