Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
svět

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
svět
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
svět
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
svět
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Kolem kolem Jižní Afriky - 20%
Je možné cestovat Afrikou na kole? A sám? Je to bezpečné? Co na to zdraví? Stojí to vůbec za to? Jak se k cyklistům chovají řidiči a obyčejní lidé? A jak zvířata? Odpovědí je tato kniha o tříměsíční cestě po jižní Africe, uskutečněné na podzim 2012.
svět
Ukázky

Kolem kolem Jižní Afriky

66 Kč
53 Kč
Outdoorový průvodce - Šumava a okolí - 20%
Šumava a okolíNetradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy.
svět
Ukázky

Outdoorový průvodce - Šumava a okolí

139 Kč
111 Kč