Nejprodávanější tituly - červen 2021
relaxace a cvičení

Jóga pro váš typ - 11%
Tato kniha jako vůbec první podrobně uvádí, jak si vybírat jógové ásany (polohy), které jsou, podle pět tisíc let starého systému ájurvédské medicíny, vhodné pro váš jedinečný tělesný typ.
relaxace a cvičení

Jóga pro váš typ

439 Kč
390 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
relaxace a cvičení

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Štěstí! - 20%
12 a 1 cvičení metody Body2Brain má řadu výhod – fungují okamžitě, můžete je vyzkoušet kdekoli, nebudete potřebovat žádné pomůcky, stačí vám pár minut a hlavně: zasloužíte si je!
relaxace a cvičení
Ukázky

Štěstí!

118 Kč
94 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
relaxace a cvičení

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
relaxace a cvičení

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
relaxace a cvičení
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Vyučujeme jógu - 11%
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách...
relaxace a cvičení

Vyučujeme jógu

494 Kč
439 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
relaxace a cvičení
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
relaxace a cvičení

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>