Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
romány

Ráj a peklo - 20%
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
96 Kč
Fantastické léto - 20%
(1x)

Jsou rodiny, do nichž jsme se narodili… … a rodiny, které jsme našli.

romány
Ukázky

Fantastické léto

199 Kč
159 Kč
Chyba jejího manžela - 20%
Roxiino manželství s Davem bylo harmonické i po dvaceti letech. Jednoho dne však přijde Roxy dříve domů a najde Dava v posteli s atraktivní mladou sousedkou. Náhle si není ničím jistá – minulostí, společným podnikáním a především budoucností jejich rodiny.
romány
Ukázky

Chyba jejího manžela

249 Kč
199 Kč
Nejsem jako vy - 20%
(2x)
Jacob Hunt je jen zdánlivě obyčejný teenager – exceluje v matematice, má hodně černý smysl pro humor a nenávidí nepořádek. To, co má navíc, je Aspergerův syndrom, formu autistické poruchy. Je neprodyšně uzavřený ve svém vlastní světě.
romány
Ukázky

Nejsem jako vy

349 Kč
279 Kč
Polibky a croissanty - 20%

Varování! Při čtení této romanťárny dostanete neodolatelnou chuť na makronky.  Šestnáctiletá Mia přijela do Paříže s velkým očekáváním. Má šest týdnů na to, aby na letní baletní škole dřela, a přiblížila se tak blíž svému snu o tom, že se stane primabalerínou.

romány
Ukázky

Polibky a croissanty

209 Kč
167 Kč
V dobrém i zlém - 20%
Lizzie je mladá a úspěšná právnička. Navíc je šťastně provdaná za Sama, který je jí zcela oddaný. Jednoho dne jí zavolá starý známý, jenž je obviněn z vraždy své ženy Amandy, a žádá ji o pomoc. Zach je hlavní podezřelý. Lizzie dlouho váhá, ale nakonec souhlasí, že se jeho případu ujme.
romány
Ukázky

V dobrém i zlém

279 Kč
223 Kč
Země alkoholu - 20%
Devadesátá léta 20. století, Čína po dlouhých desetiletích bídy začíná opět vzkvétat, s ekonomickým rozvojem ovšem roste i nenažranost jejích nejvyšších činitelů. Něco se děje i v nenápadném provinčním městě Kořalnicích, kolébce lihovarnického výzkumu a zářném příkladu čínského zázraku.
romány
Ukázky

Země alkoholu

209 Kč
167 Kč
Dům ozvěn - 20%
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová dědictvím po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci. Vylekaná Joss postupně odhaluje dávná tajemství historie rodu, na němž ulpělo prokletí…
romány
Ukázky

Dům ozvěn

209 Kč
167 Kč
Kniha ztracených přátel - 20%
Bývalá otrokyně Hannie Gossettová má velký sen – ráda by se znovu setkala se svou matkou a sourozenci, kteří byli za americké občanské války rozprodáni po celém Jihu. Zbyla jí pouze malá farma a nyní hrozí, že přijde i o tu, pokud se ovšem nevydá na nebezpečnou pouť za ztracenými dokumenty.
romány
Ukázky

Kniha ztracených přátel

279 Kč
223 Kč
Strom splněných přání - 20%
(1x)
Jane se podařilo prorazit jako investigativní novinářka. Její přítel Simon se ale nedokázal smířit s tím, že je úspěšná a práci se věnuje víc než jemu.
romány
Ukázky

Strom splněných přání

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>