Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
romány

Korálky z klokočí - 30%

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

romány
Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
125 Kč
Cukrárna v Paříži
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
Tajemství mezi námi - 30%
(1x)
Vysoko v horách na jihu Francie se osmnáctiletá Ceci snaží žít co nejnormálnější život. Píše se však rok 1943 a normální není nic – a to především ne pro dívku, která se zamiluje do špatné osoby.
romány
Ukázky

Tajemství mezi námi

239 Kč
167 Kč
Rome
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány
Ukázky

Rome

189 Kč
Dopis
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
Anežka
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

189 Kč
Nelituju ničeho
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

romány
Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
Sběratelka sirotků
(4x)
Zatímco svět oslavuje konec Velké války, blíží se další hrozba – španělská chřipka. Nová hrůza dolehne i na Filadelfii, kde žije třináctiletá německá imigrantka Pia, jejíž otec narukoval do americké armády, ale stále se ještě nevrátil domů.
romány
Ukázky

Sběratelka sirotků

249 Kč
Rytmus, já & Malychin
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
Schovej mě v dešti
(2x)
Tři generace žen, jeden příběh… Když Kate jako mladá utekla z domova, nezanechala za sebou žádné stopy. Toužila začít nový život daleko od rodiny a především od matky, ke které necítila takové pouto, jaké by dcera zřejmě cítit měla.
romány
Ukázky

Schovej mě v dešti

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>