Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
česká

Případ rozvaděných bratrů - 30%
Píše se rok 898 a Moravské království musí po smrti krále Svatopluka bojovat o svoji existenci. Ze západu útočí Frankové, z východu zase Maďaři. Přesto se Mojmírovi II. daří navázat na dědictví velkého královského otce a udržet vládu.
česká
Ukázky

Případ rozvaděných bratrů

189 Kč
132 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
česká
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
Zůstane to v rodině

Dokonalost je vadná, originalita dědičná. Od autora hitu Dělám si to sám. Martin je nejdražší člen rodiny. Nikoli nejoblíbenější, prostě hodně stojí. Není divu, že mu z finančního polštáře zbyl jen povlak. Měl zrovna nečekané výdaje, ostatně jako každý měsíc. Už několik let.

česká
Ukázky

Zůstane to v rodině

209 Kč
Lapači prachu
(3x)
Románový debut Lucie Faulerové je nesentimentální a drásavá prozaická výpověď o dnešní mladé ženě – o jejím „ne vztahu“ k dětem a k mateřství, jež je únikem ze samoty a dosažením doživotní moci ovládat někoho druhého.
česká
Ukázky

Lapači prachu

168 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Prašina - Černý merkurit
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
česká
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
česká
Ukázky

Hana

259 Kč
Pod Palcem - 30%
Vysloužilý policista Viktor Palec se souhrou okolností stane starostou v malé obci, do které se přestěhoval, aby trávil předčasnou penzi v klidu a věnoval se svému koníčku – řezbářství.
česká
Ukázky

Pod Palcem

169 Kč
118 Kč
Spiknutí oběšenců - 30%
(5x)
Poblíž Benešova u Ploučnice buduje pro panovníka bratranec Marka z Vartemberka hrad Ostrý. Od počátku stavbu provázejí potíže, a proto Marek požádá o pomoc svého švagra Oldřicha z Chlumu.
česká
Ukázky

Spiknutí oběšenců

199 Kč
139 Kč
Tyhle fragmenty
(2x)
Roční období se střídají a životy běží. Povídková sbírka Biancy Bellové zachycuje fragmenty lidských osudů, jsou to výseky jednotlivých životních příběhů, v nichž jsou často ony osudy obsaženy vlastně kompletně.
česká
Ukázky

Tyhle fragmenty

229 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 913 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 92 > >>