Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2021
česká

A nad tím vším je slunce
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
česká

A nad tím vším je slunce

314 Kč
Alaska Joe
Život tropí hlouposti. Jedete hledat svého biologického otce do Německa, ale shodou okolností skončíte na čtyři roky na Aljašce. A když se tam seznámíte s bohémským, nespoutaným a bezstarostným Slovákem Jožinkem, řečeným Joe, o neuvěřitelné situace j
česká

Alaska Joe

269 Kč
Drak spí
(6x)
V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Některá tajemství je lepší zapomenout.
česká

Drak spí

332 Kč
H2O a pastýřové snů
Hugo, Hubert a Ofélie, parta žáků základní školy Evelíny Saturejkové, s pomocí zmenšovacího paprsku tentokrát luští tajuplné poselství ukryté do snů, řeší záhadu lidí čučících do skříněk s kličkou a vydává se na výpravy v létající dodávce Citroën ...
česká

H2O a pastýřové snů

242 Kč
Hrad mrtvých
Šlechtic Raimund z Pušperku doprovázel Elišku Přemyslovnu na její svatbu s Janem Lucemburským ve Špýru.
česká

Hrad mrtvých

269 Kč
Kamil - malíř snů
Vašek se těší k dědečkovi a babičce. Děda ho tentokrát vezme na výstavu malíře Kamila Lhotáka v Obecním domě. A Vašek je nadšený. Zvláště z dopravních prostředků. Ta krásná letadla, lodě, ponorky, vlaky, kola a jiné!
česká

Kamil - malíř snů

233 Kč
Krvavý Bronx
(1x)
16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx.
česká

Krvavý Bronx

332 Kč
Listopád
(13x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká

Listopád

332 Kč
Masopustní maškary
Napínavý detektivní příběh odehrávající se v polovině 13. století líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým.
česká

Masopustní maškary

179 Kč
Peníze od Hitlera
(4x)
Jak je možné, že ještě žiju? Jak je možné po tom všem zůstat normální? V šíleném lidském světě? Který se nemění a nezmění. Je přece lhostejné, zda tu sedí váš otec nebo vy nebo váš syn nebo váš vnuk.
česká

Peníze od Hitlera

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>