Nejprodávanější tituly - červen 2021
alternativní medicína

Poznáváme homeopatii - 11%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
alternativní medicína

Poznáváme homeopatii

224 Kč
199 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Tělové svíce - 11%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
alternativní medicína

Tělové svíce

242 Kč
215 Kč
Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století - 11%
Erudovaná souborná práce, která mapuje reálný terapeutický vliv léčebného konopí na nejběžnější chronické obtíže a choroby.
alternativní medicína

Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století

629 Kč
559 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Moje domácí lékárna z léčivých bylin - 11%
Elita mezi bylinkami. Zůstat zdravý si přeje každý. Pomohou k tomu u nás rostoucí plané rostliny!
alternativní medicína

Moje domácí lékárna z léčivých bylin

296 Kč
263 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 11%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
alternativní medicína

Zdravá střeva, zdravý život

287 Kč
255 Kč
Člověk a léčiva - 11%
Kniha podává komplexní obraz zdraví a nemoci, historie, současnosti a budoucnosti lékařství a nové farmacie, vycházející z učení Rudolfa Steinera. Kniha vychází jako poslední část autorovy známé trilogie.
alternativní medicína

Člověk a léčiva

268 Kč
238 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Byliny na potenci - 11%
Touto poslední knihou končí řada deseti monotematických knížek o léčení bylinkami, kterých je naše příroda nevyčerpatelným zdrojem. Kniha obsahuje rady, receptury, doporučení, návody, ale občas i varování.
alternativní medicína

Byliny na potenci

144 Kč
128 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>