Nejprodávanější tituly - červen 2021
alternativní medicína

Feng-šuej - 20%
V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - feng-šuej.
alternativní medicína
Ukázky

Feng-šuej

149 Kč
119 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
alternativní medicína

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
alternativní medicína

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Homeopatie-medicína 21. století - 11%
Kniha je vhodná jako základní četba pro studenty prvních ročníků homeopatických škol a pro ty laické zájemce, kteří se s homeopatií setkali nebo míní setkat a chtějí rozumět tomu, co se to vlastně děje.
alternativní medicína

Homeopatie-medicína 21. století

468 Kč
416 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
alternativní medicína

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Zázračná detoxikace - 11%
(1x)
Zázračná detoxikace je kniha, která vás naučí jak zbavit tělo toxinů, ničících vaše zdraví, a pomůže zahájit proces úplné buněčné regenerace, vedoucí k opravdovému uzdravení.
alternativní medicína

Zázračná detoxikace

269 Kč
239 Kč
Poselství - 11%
Krátká poselství se mohou stát denní mantrou, která pomůže v obtížné životní situaci, dodá životní sílu, dá životu směr a jistotu. Kniha je doplněna nádhernými mandalami - léčivými obrázky, vyzařujícími energii.
alternativní medicína

Poselství

170 Kč
151 Kč
Průvodce Reiki - 11%
(2x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína

Průvodce Reiki

224 Kč
199 Kč
Páter František Ferda - experimenty, recepty, životní osudy - 11%
Kniha přibližuje životní osudy legendární postavy českého léčitelství pátera F. Ferdy a jeho experimenty, kterými šokoval odborníky v mnoha zemích.
alternativní medicína

Páter František Ferda - experimenty, recepty, životní osudy

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6