Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
medicína

Informovaný souhlas - 20%
Informovaný souhlas pacienta je v současné době nezbytnou součástí jakéhokoliv poskytování zdravotních služeb. Je to úkon, který má velmi široký kontext, a to nejen právní, tak jak je v současné době převážně vnímán.
medicína
Ukázky

Informovaný souhlas

250 Kč
200 Kč
Medicína katastrof - 20%
Ani v dnešní přetechnizované době není lidstvo schopné účinně předcházet všem mimořádným událostem a katastrofám, ať již přírodním nebo způsobeným lidmi.
medicína
Ukázky

Medicína katastrof

550 Kč
440 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Psychiatrické minimum - 20%
(1x)
Kniha přibližuje čtenářům obor psychiatrie.
medicína
Ukázky

Psychiatrické minimum

297 Kč
238 Kč
Psychofarmakoterapie - 20%
Publikace přináší přehled farmakologie, dávkování a nežádoucích účinků u nejdůležitějších psychofarmak orientovaný na praxi.
medicína
Ukázky

Psychofarmakoterapie

417 Kč
334 Kč
Psycholog ve zdravotnictví - 20%
Učební text Psycholog ve zdravotnictví je určen posluchačům stejnojmenného kurzu, akreditovaného Ministerstvem zdravotnictví ČR.
medicína
Ukázky

Psycholog ve zdravotnictví

120 Kč
96 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 20%
Kdo by nechtěl se bez větších problémů vyrovnat s nároky života a úspěšně překonávat obtížné i krizové situace. K tomu lze jistě dospět různými cestami a využívat přitom množství víceméně důmyslných a složitých návodů i „zkratek“.
medicína
Ukázky

Psychologie lidské odolnosti

467 Kč
374 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Somatopatologie - 20%
Autoři vycházejí ze soudobých odborných poznatků medicíny a předkládají je přijatelnou formou v podobě stručného kompendia tohoto rozsáhlého oboru.
medicína
Ukázky

Somatopatologie

280 Kč
224 Kč
Vděčnost - 19%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína
Ukázky

Vděčnost

57 Kč
46 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 98 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>