Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2021
romantika

Zlomená - 11%
Utíkala jsem sama před sebou, ale jediné, čeho jsem docílila, je, že jsem byla o krok napřed před svou minulostí. Snažila jsem se začít znovu – s novým jménem, novou totožností. Ale nemůžete změnit svou duši.
romantika

Zlomená

332 Kč
295 Kč
Cítit znovu - 11%
(2x)
Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu.
romantika

Cítit znovu

359 Kč
319 Kč
Clarity
Tohle bude holky bavit, zvlášť když to napsala jedna z nich, Karolína Bendová, která původně publikovala na amatérské sociální síti Wattpad pod pseudonymem Sweerty.
romantika

Clarity

89 Kč
Dáma v ohrožení
Miranda žije s bratrem a dvěma postaršími tetami, které z ní vychovaly dokonalou dámu, jež se na hony vyhýbá skandálům.
romantika

Dáma v ohrožení

179 Kč
Dobře utajený Skot - 11%
(1x)
Vynalézavá anglická dáma a horkokrevný skotský horal spojí své síly, aby obelstili darebáka, aniž by porušili jediné pravidlo!
romantika

Dobře utajený Skot

296 Kč
263 Kč
Dokonalý tah - 11%
Sara je krásná a bohatá obchodnice s uměním z velkoměsta. Jay je vysloužilý voják, který se po otcově smrti rozhodne postarat o rodinný ranč.
romantika

Dokonalý tah

287 Kč
255 Kč
Doufat znovu - 11%
(1x)
Everly Pennová nevěří na lásku. Celé roky musela přihlížet, jak její matka trpí otcovým násilnickým chováním a jak stále více ztrácí sebe samu. Zážitky z dětství ji natolik traumatizovaly, že se rozhodla nikdy nezamilovat. To se však změní...
romantika

Doufat znovu

359 Kč
319 Kč
Dubnové slunce - 11%

Štěstí je nevyzpytatelné jako aprílové počasí. Dvě nerozlučné kamarádky, dva rozdílné světy. Ela vyrůstá bezstarostně jako jedináček, Dita naopak v početné rodině, neustále zatížena péčí o sourozence. Po letech se ale jejich situace obrátí.

romantika
Ukázky

Dubnové slunce

314 Kč
279 Kč
Kdyby to bylo tak snadné, dělal by to každý - 11%
Tak s tím učitelka hudební výchovy Annika rozhodně nepočítala: Jako blesk z čistého nebe byla přeřazena z krásného vysněného Wertherova gymnázia na školu v absolutně nejproblémovější končině města.
romantika

Kdyby to bylo tak snadné, dělal by to každý

359 Kč
319 Kč
Královská láska: Kontroverzní princezna - 11%
(1x)
Moderní princezna Adeline, dcera anglického krále, cítí, jak se před objektivy fotografů a pod neustálým dohledem královských poradců pomalu dusí.
romantika
Ukázky

Královská láska: Kontroverzní princezna

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 83 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>