Nejprodávanější Kniha - červen 2021
sci-fi

Piknik u cesty
(1x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. Nový překlad románu vychází z úplného, zrestaurovaného textu originálu. Po téměř padesáti letech si jej tak čeští čtenáři mohou přečíst přesně takový, jaký ho autoři chtěli mít.
sci-fi

Piknik u cesty

296 Kč
Pozoruhodný návštěvník z vesmíru
(4x)
Tato sci-fi příhoda se odehrává na západním pobřeží Spojených státáů amerických, kam nečekaně přistane medvídek-robot, pocházející z velmi vzdálené obydlené planety v jiné galaxii.
sci-fi

Pozoruhodný návštěvník z vesmíru

142 Kč
Prázdnota 1: Sny
Píše se rok 3589, patnáct set let po ničivé válce lidského Společenství proti brutální mimozemské civilizaci Dokonalých. Společenství válku o přežití vybojovalo, nyní se však objevilo ještě větší nebezpečí.
sci-fi

Prázdnota 1: Sny

449 Kč
Rudá královna
Vydejte se na dobrodružnou cestu do země, kde na barvě krve záleží.
sci-fi

Rudá královna

359 Kč
Scestí
Realistická špionážní sci-fi sága. Humanoidní i lidské příběhy na pozadí scestného vývoje poznání od Newtona po temnou hmotu. I jak to bude dále. Žádné fantasy, ale rozhodně to není nezáživné čtení.
sci-fi
Ukázky

Scestí

89 Kč
Soudce Dredd 4
ZÁKON VE VÁLCE! Soudce Dredd vjíždí opět do akce v této čtvrté knize jeho sebraných spisů, která obsahuje některé z jeho nejnapínavějších případů.
sci-fi

Soudce Dredd 4

539 Kč
The Rising: Nové fronty
Boj o budoucnost lidstva pokračuje. V novém světě se píše rok 7.
sci-fi

The Rising: Nové fronty

359 Kč
Útok titánů 25
Eren a Reiner se po letech setkávají a jejich rozmluvou vrcholí i vyhrocená situace v ghettu, kde se zástupce Marleyské říše Willy Tybur chystá vyhlásit válku ostrovu Paradis.
sci-fi

Útok titánů 25

206 Kč
V ledovém sevření

V ledovém sevření uvězněná vesmírná loď skrývá hrozbu i naději pro celé lidstvo. Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let.

sci-fi

V ledovém sevření

341 Kč
Běh o život
(3x)
Sci-fi z nedaleké budoucnosti líčí temnými barvami industriální svět, nikoli nepodobný totalitě. Zábavu apatickým masám obstarává jediný televizní kanál, který vysílá obskurní zvrácené soutěže, z nichž nejdrsnější a nejpopulárnější je Běh o život.
sci-fi

Běh o život

261 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 191 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>