Nejprodávanější tituly - červen 2021
rodina a dítě

Abeceda na útěku
Jaký narozeninový dárek je nejúžasnější? Připoj se k chlapci Markovi na jeho velké písmenkové výzvě – čti slova a vylušti tajenku. Objev zábavný svět abecedy
rodina a dítě

Abeceda na útěku

107 Kč
Od zápisu do lavice - 6. díl - Sluchové vnímání - 11%
Další sešit edice Od zápisu do lavice obsahuje 45 pracovních listů se cvičeními, které zábavnou formou rozvíjejí sluchové vnímání (např. kolik slabik má slovo, jakou hlásku ve slově slyším, trénink sluchové paměti, hláskování slov, posloupnosti...
rodina a dítě

Od zápisu do lavice - 6. díl - Sluchové vnímání

135 Kč
120 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
rodina a dítě

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Už žádné plenky - Velký pokrok - 11%
Krátký příběh o Béďovi pomáhá dětem s nástupem do školky. Kniha obsahuje pohyblivé prvky tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče.
rodina a dítě

Už žádné plenky - Velký pokrok

224 Kč
199 Kč
Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení - 11%
Tato kniha, která je zároveň cvičebním manuálem, napsala autorka pro rodiče s dětmi s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení.
rodina a dítě

Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení

268 Kč
238 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
rodina a dítě
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
rodina a dítě

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Výchova bez trestů - 11%
Kniha je určena pro všechny rodiče a další vychovatele, kteří vážně přemýšlejí o tom, zda by dokázali úspěšně vychovávat dítě bez tělesných trestů, nebo vůbec bez trestání, či jsou dokonce přesvědčeni, že to jde.
rodina a dítě

Výchova bez trestů

185 Kč
164 Kč
Pohybové hry a cvičení s miminkem - 14%
Program cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku. Děti potřebují lásku, něhu a vhodné podněty, aby se mohly optimálním způsobem rozvíjet. Přinášíme vám program cvičení rodičů s dětmi, který můžete snadno realizovat doma.
rodina a dítě

Pohybové hry a cvičení s miminkem

278 Kč
239 Kč
Deskové hry. Procvičujeme násobilku - 11%
Desková hra s násobilkou je určena především žákům prvního stupně základních škol.
rodina a dítě
Ukázky

Deskové hry. Procvičujeme násobilku

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 420 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 42 > >>