Nejprodávanější tituly - červen 2021
filosofie a náboženství

Buddhistické myšlení - 11%
Tato kniha vede čtenáře k pochopení a ocenění základních pojmů klasického indického buddhistického myšlení: sleduje jeho vývoj už od Buddhovy doby a otvírá pohled na nejnovější vědecké poznatky i sporné otázky.
filosofie a náboženství

Buddhistické myšlení

297 Kč
264 Kč
Bůh a člověk hledající smysl - 11%
(1x)

Psychiatr a neurolog V. E. Frankl a židovský teolog P. Lapide vedli v roce 1984 ve Vídni mezioborový dialog o spáse a uzdravení člověka. Výsledky jejich diskuze doposud nebyly publikovány.

filosofie a náboženství

Bůh a člověk hledající smysl

122 Kč
108 Kč
Příslib síly - 11%
Rozsáhlý průvodce učením dona Juana, který umožňuje nejen důkladnou orientaci v celém Castanedově díle, ale zároveň odkrývá vnitřní provázanost odkazů toltéckých bojovníků.
filosofie a náboženství

Příslib síly

449 Kč
399 Kč
Česká Bible Hlaholská
Staročeská bible, tedy ucelený překlad kanonických knih Starého i Nového zákona do našeho národního jazyka, byla dotvářena v poslední třetině 14. a na začátku 15. století v lucemburských Čechách.
filosofie a náboženství

Česká Bible Hlaholská

142 Kč
Etika - 11%
(1x)
Stěžejní dílo Barucha Spinozy, významného nizozemského filozofa 17. století, v novém revidovaném vydání.
filosofie a náboženství

Etika

390 Kč
346 Kč
Co se děje ve svátostech? - 11%
Co je na svátostech svatého? Proč se křtí také nemluvňata? Co to znamená někoho biřmovat? Co říká katolická církev o rozvodu? Proč mohou být kněžími pouze muži? A co mám dělat, když se bojím jít ke zpovědi?
filosofie a náboženství

Co se děje ve svátostech?

107 Kč
95 Kč
Kniha cest - 11%
(1x)
Autor předkládané Knihy cest (Safar-náme) Náser-e Chosrou byl úředník, filozof, básník, vzdělanec a emisar ismácílíje a dodnes se těší úctě mezi vyznavači ismácílíje, je považován za jednoho z nejvýznamnějších velikánů středověké perské literatury.
filosofie a náboženství
Ukázky

Kniha cest

315 Kč
280 Kč
Knihy mrtvých - 11%
(1x)
MUDr. S. Grof (*1. 7. 1931) se v knize věnuje nejznámějším památkám pojednávajícím o umírání, které vznikly v rámci světových náboženství (tzv. knihám mrtvých z oblasti starého Egypta, Tibetu, křesťanské Evropy a mayské a aztécké kultury).
filosofie a náboženství

Knihy mrtvých

268 Kč
238 Kč
Kostel (Návod k použití) - 11%
Publikace seznamuje široký okruh zájemců s tím, kde se co vyskytuje v katolickém kostele, jak se v kostele chovat a co se v kostele obvykle děje. Je napsána živým jazykem a doprovázejí ji pěkné snímky z různých míst naší země.
filosofie a náboženství

Kostel (Návod k použití)

89 Kč
79 Kč
Logika mýtu - 11%
Výbor z Golosovkerova díla otevírá práce Imaginativní absolutno, která obsahuje jádro autorovy filosofie.Další dva eseje věnované obrazotvornosti antického mýtu odrážejí myšlenkovou strukturu úvodní studie a vyjádřením autorova filosofického názoru.
filosofie a náboženství

Logika mýtu

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 470 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 47 > >>