Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
detektivky

Případ Ewy Morenové - 30%
(6x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
detektivky
Ukázky

Případ Ewy Morenové

189 Kč
132 Kč
Vlk a dýka
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
Žízeň
(10x)
Harry Hole se vrací k osloské policii, aby se pokusil dopadnout vraha několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky TindeR.
detektivky
Ukázky

Žízeň

339 Kč
Ohnivé znamení
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
Krev prvorozených
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
Ulička hanby - 30%
(1x)
Detektivní příběh z české renesance.
Královskému písaři Jiřímu Adamovi z Dobronína se v době mládí pomohla žena, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejluxusnějších nevěstinců na Starém Městě pražském, nyní potřebuje pomoc sama.
detektivky
Ukázky

Ulička hanby

199 Kč
139 Kč
Paganiniho smlouva
(21x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky
Ukázky

Paganiniho smlouva

249 Kč
Nedokončená vražda - 30%
(1x)
Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal vyřešit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí.
detektivky
Ukázky

Nedokončená vražda

229 Kč
160 Kč
Nejkrutější měsíc
(1x)
Vítejte ve Three Pines, zapomenuté, zapadlé vísce, kde nejkrutější měsíc právě dostál své hrozbě. Jaro je idylické období: na stromech raší pupeny, čerstvě rozmrazenou půdou se prodírají první květiny. Ne všechno se však probouzí k životu...
detektivky
Ukázky

Nejkrutější měsíc

269 Kč
Pandemie
(1x)
Nálezem uhynulých migrujících ptáků to začíná, děsivým zjištěním v laboratoři pokračuje - nový kmen chřipky, který se lehce přenáší ze zvířat na lidi, je tady a v plné síle. A někdo ho do světa přivedl záměrně…
detektivky
Ukázky

Pandemie

319 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 320 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 32 > >>