Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
detektivky

Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Letopisy královské komory I.
(5x)
První svazek nové řady historických detektivních příběhů.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory I.

199 Kč
Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu - 20%
Sériový vrah z Long Islandu v průběhu dvaceti let má na svědomí 10 až 16 obětí, přičemž jejich těla odhodil v oblasti Gilgit Beach, 50 kilometrů od Manhattanu a dodnes běhá po svobodě.
detektivky
Ukázky

Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu

98 Kč
78 Kč
Černý opat - 20%
Kdo se skrývá za mnišskou kutnou a nemilosrdně vraždí? Dramatický spor bratrů Dicka a Harryho o rodové dědictví i ztracený zlatý poklad vyústí v tragédii.
detektivky
Ukázky

Černý opat

199 Kč
159 Kč
Den mrtvých - 20%
Dramatický britský kriminální příběh s originální zápletkou a vyšetřovatelkou, která se jen tak nevzdá. Před pěti lety utekl z vězení proslulý vrah známý pod přezdívkou Vindici. Byl uznán vinným a odsouzen za umučení několika lidí k smrti.
detektivky
Ukázky

Den mrtvých

319 Kč
255 Kč
Koniášův klíč
(1x)
První polovina 18. století. Doba skvostných uměleckých děl, ale také násilné rekatolizace, poroby a útlaku. Známá česká autora se s tímto fascinujícím obdobím vypořádala po svém.
detektivky
Ukázky

Koniášův klíč

189 Kč
Levoboček Rožmberků
(1x)
Ve dvou příbězích z počátku 15. století se ke čtenářům vrací oblíbení středověcí detektivové Jakub Protiva z Protivce a Blasius.
detektivky
Ukázky

Levoboček Rožmberků

199 Kč
Malé lži - 20%
První ze série detektivních příběhů z anglického venkova s inspektorem Stevem Carmichaelem.
detektivky
Ukázky

Malé lži

169 Kč
135 Kč
Spící nymfa - 20%
(2x)
Komisařka Battagliová má před sebou zdánlivě neřešitelný případ brutální vraždy, k níž došlo na konci druhé světové války. Vracíme se do úchvatné horské přírody, mezi uzavřenou komunitu nedůvěřivých obyvatel.
detektivky
Ukázky

Spící nymfa

298 Kč
238 Kč
Strážník z Nového Světa - 20%

Neobvyklého strážce pořádku v neobvyklé lokalitě potkávají neobvyklé případy Nový Svět u pražských Hradčan je začátkem třicátých let dvacátého století stále zvláštním místem. Historická a malebná čtvrt někdy vysune drápy, zejména v noci. U Zlaté hrušky kují pikle pardálové z galerky a leckdy ožívají i staletá tajemství…

detektivky
Ukázky

Strážník z Nového Světa

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 312 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 32 > >>