Nejprodávanější tituly - červen 2021
společenské vědy

Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
společenské vědy
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Co funguje ve třídě? Most mezi výzkumem a praxí - 11%
Každý rok jsou publikovány tisíce výzkumných zpráv týkajících se výuky a vzdělávání, z nichž některé se vzájemně vyvrací.
společenské vědy

Co funguje ve třídě? Most mezi výzkumem a praxí

269 Kč
239 Kč
Na jedné lodi - 11%
Kniha je interdisciplinární a multimetodologickou studií bezdomovectví v Česku.
společenské vědy
Ukázky

Na jedné lodi

356 Kč
316 Kč
Nebezpečný efekt - 11%
„Fascinující kniha… Pokud máte děti, všeho nechte a kupte si ji,“ napsal britský deník The Times. Průlomové dílo od přední světové kyberpsycholožky Mary Aikinové, které popisuje, jak online prostředí mění lidské chování.
společenské vědy
Ukázky

Nebezpečný efekt

395 Kč
351 Kč
Poslední zapálí vesnici - Válka v Náhorním Karabachu - 11%
27. září 2020 zaútočil Ázerbájdžán podpořený Tureckem na oblast Náhorního Karabachu, enklávu, kterou posledních 30 let kontrolovala Arménie.
společenské vědy

Poslední zapálí vesnici - Válka v Náhorním Karabachu

269 Kč
239 Kč
Vlajka - 11%
Po dvaceti letech od prvního vydání přináší nakladatelství Sol Noctis titul Vlajka: K historii a ideologii českého nacionalismu v doplněné a podstatně rozšířené podobě.
společenské vědy

Vlajka

593 Kč
527 Kč
Dějiny světa na příkladu sedmi laciných věcí - 11%
Příroda, peníze, práce, péče, potraviny, energie a životy: na těchto sedmi věcích stojí svět, ve kterém žijeme, a také jeho budoucnost. V Historii světa v sedmi laciných věcech rozvíjejí autoři nový přístup k pochopení současných planetárních krizí.
společenské vědy

Dějiny světa na příkladu sedmi laciných věcí

356 Kč
316 Kč
Za horizontem lidských práv - 11%
(1x)
Ideologie lidských práv se stala sekulárním náboženstvím naší doby. Má svá dogmata, své svaté, své mučedníky, své křížové výpravy a svou inkvizici. Ačkoli byla formulována s úmyslem zabránit tyranii a přinést svobodu, nakonec se sama stala svazující.
společenské vědy

Za horizontem lidských práv

314 Kč
279 Kč
Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
společenské vědy

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
společenské vědy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 422 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 43 > >>