Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
společenské vědy

Pevnost Evropa - 20%
Jean Monnet kdysi prohlásil, že Evropa se bude utvářet prostřednictvím krizí a že bude vlastně součtem řešení těchto krizí. V Evropě je dnes tolik krizí, že to slovo již na nikoho žádný dojem neudělá.
společenské vědy
Ukázky

Pevnost Evropa

198 Kč
158 Kč
Praktický průvodce státní službou - 20%
Srozumitelná uživatelská příručka slouží běžnému čtenáři i profesionálovi k orientaci v jednotlivých fázích a institutech služebního.
společenské vědy
Ukázky

Praktický průvodce státní službou

212 Kč
170 Kč
Reflexivita v sociální práci s rodinami - 20%
Kniha přináší první ucelený a výzkumně podložený pohled na téma reflexivity v České republice a podpoří čtenáře ve vědomém využívání zplnomocňujících a efektivních přístupů v práci s klientem.
společenské vědy
Ukázky

Reflexivita v sociální práci s rodinami

212 Kč
170 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
společenské vědy
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Supervelmoci umělé inteligence - 20%
(1x)
Překotný vývoj v oblasti umělé inteligence přinese dramatické změny dříve, než mnozí odborníci předpokládali.
společenské vědy
Ukázky

Supervelmoci umělé inteligence

278 Kč
222 Kč
Tajemná místa Čech - 20%

Reedice výpravné publikace přibližuje čtenářům nejtajemnější místa Čech Autoři se vydávají po stopách druidů, mágů i alchymistů, přičemž neopomínají ani svobodné zednáře, templáře a rosekruciány. Jednotlivá místa doplňují přehledným popisem cesty a samozřejmostí je také množství fotografií a dobových rytin.

společenské vědy
Ukázky

Tajemná místa Čech

249 Kč
199 Kč
Válka je mým osudem - 20%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii. Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem, tráví čas mezi zadrženými džihádisty i jejich manželkami a dokumentují masakry turecké armády.

společenské vědy
Ukázky

Válka je mým osudem

249 Kč
199 Kč
Velká iluze?
(1x)

Kniha, v níž se autor zamýšlí nad jedinečnými historickými, politickými a ideovými okolnostmi, které vedly ke vzniku Evropské unie, a nad jejími perspektivami, vyšla poprvé roku 1996. Sestává ze tří přednášek a kratšího dovětku.

společenské vědy
Ukázky

Velká iluze?

158 Kč
Zvířata jsou k sežrání - 20%
(1x)

Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři! Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází.

společenské vědy
Ukázky

Zvířata jsou k sežrání

209 Kč
167 Kč
Ženy a moc - 20%
(1x)
Autorka ve dvou přednáškách analyzuje, jakým překážkám musely napříč historií ženy čelit a dokumentuje to na příkladech sahajících od literární postavy Odysseovy manželky Penelopy až po kandidátku na prezidentku USA Hillary Clintonovou.
společenské vědy
Ukázky

Ženy a moc

138 Kč
110 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 117 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 12 > >>