Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2021

DNA
(1x)
V Reykjavíku došlo k vraždě mladé ženy, pachatel však netušil, že po celou dobu brutálního činu byla pod postelí schovaná sedmiletá dcerka oběti.

DNA

350 Kč
Táta za všechny prachy

Tátové se vyskytují v nejrůznějších tvarech a velikostech. Jsou tlustí tátové a hubení tátové, vysocí a malí… A samozřejmě jsou dobří tátové a špatní tátové.

Táta za všechny prachy

269 Kč
Zlodějka knih
(18x)
Světový bestseller pro mladé i dospělé čtenáře. Téma druhé světové války a holokaustu se Zusakovi podařilo originálně a působivě zprostředkovat. Příběh líčí jednak pohledem všudypřítomné smrti, jednak dítěte, navíc dítěte žijícího v poraženém Německu.

Zlodějka knih

359 Kč
3x Hurvínkovy příhody
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
5 trumfů v hrsti – Vybraná společnost 2.
Tematicky navazujeme na vyprávění natočené v roce 1992 v Národním divadle pod názvem Hvězdy vyprávějí - Vybraná společnost 2.

5 trumfů v hrsti – Vybraná společnost 2.

180 Kč
Havel
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.

Havel

335 Kč
Tohle si poslechni

Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Už

Tohle si poslechni

179 Kč
Magický prazdroj

Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zěmeplochu na pokraj panmagické války.

Magický prazdroj

449 Kč
Studie v šarlatové
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.

Studie v šarlatové

224 Kč
A nad tím vším je slunce
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.

A nad tím vším je slunce

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 233 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 24 > >>