Nejprodávanější audioknihy - červen 2021

Doba temna
(1x)
Get up, stand up, stand up for your life! … už mě neuvidíte jako dřív.
Ukázky

Doba temna

299 Kč
Dobrodruh
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....

Dobrodruh

287 Kč
Drak spí
(6x)
V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Některá tajemství je lepší zapomenout.

Drak spí

332 Kč
Dům bez zrcadel
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.

Dům bez zrcadel

269 Kč
Farma zvířat
(8x)
Satirická novela líčí vzpouru zvířat, která vyženou majitele farmy a začnou si vládnout sama. Kultovní alegorie každé diktatury.

Farma zvířat

314 Kč
Hrdinky - Příběhy významných českých žen
Byly odvážné. Mnohdy předběhly dobu. Šly si za svým a někdy za odvahu zaplatily cenu nejvyšší. Ale svým příběhem inspirovaly tisíce a miliony dalších žen, které dnes díky nim mohou žít svobodně a podle svých představ.

Hrdinky - Příběhy významných českých žen

314 Kč
Hvězdný prach
(1x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.

Hvězdný prach

359 Kč
Jak se hladí duše
Sbírka soustřeďuje výběr básní a drobných esejistických textů, které je možno charakterizovat jako lyrické miniatury, tematicky vycházející z těch nejběžnějších situací a zážitků.

Jak se hladí duše

224 Kč
Kdysi
(1x)
První díl vyprávění o životě odvážného židovského chlapce Felixe v okupovaném Polsku za 2. světové války. Příběh o naději v době, která naději nepřála.

Kdysi

359 Kč
Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále
(2x)
Čtyřdílná sklářská kronika vrcholí válkami o rakouské dědictví. Skářství začíná upadat, ale členům rodu Heřmanů se otevírají nové možnosti podnikání…

Křišťálový klíč IV. – Hejnické pastorále

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 483 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 49 > >>