Nejprodávanější Kniha - červen 2021
umění

Pavel Dias
(1x)
Fotografické dílo Pavla Diase patří mezi základní práce české novinářské a dokumentární fotografie.
umění

Pavel Dias

441 Kč
Zóna

Originální, lehce provokativní a mimořádně inspirativní zamyšlení nad Tarkovského filmem Stalker.

umění

Zóna

26 Kč
Jiří Valenta
(1x)
Jiří Valenta (1936 -1991), významný malíř českého informelu a protagonista takzvaných Konfrontací. Po opuštění Československa v roce 1968, navázal na svou dosavadní tvorbu, ale nepodařilo se mu najít napojení na německou galerijní scénu.
umění
Ukázky

Jiří Valenta

720 Kč
Od Sepultury k Soulfly
Metalová legenda Max Cavalera, frontman Sepultury a Soulfly, přichází s brutálně upřímným ohlédnutím za více než třicetiletým působením na světové hudební scéně.
umění

Od Sepultury k Soulfly

313 Kč
Vyprávět příběh
Vyprávět příběh, kniha, která už dlouho chybí na českém trhu. Legendární scenárista a spisovatel Jean-Claude Carriere, držitel Oscara za celoživotní dílo, vypráví s přehledem a humorem o řemeslu literáta, ...
umění

Vyprávět příběh

268 Kč
Karel Prager
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
umění
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
Král Lear / King Lear
(1x)
Česko-anglické vydání slavné divadelní hry v překladu Martina Hilského.
umění

Král Lear / King Lear

337 Kč
Ósaka
Barevná publikace představuje světově oceňovaný pavilon ČSSR na světové výstavě Expo 70 v Ósace, který realizoval tým Rudiš-Palla-Jenček a na jehož význam se pomalu začíná zapomínat.
umění

Ósaka

366 Kč
A pásly by se tam ovce...
(1x)
Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové, který poprvé vyšel v rámci obsáhlejší knihy Dvě tváře. Toto samostatné vydání je doplněno desítkami unikátních fotografií, mimo jiné od Henriho Cartier-Bressona, Josefa Koudelky,Inge Morathové, ...
umění

A pásly by se tam ovce...

269 Kč
Vladimír Jindřich Bufka
Vladimír Jindřich Bufka (1887-1916) je neprávem opomíjeným českým fotografem. Byl všestranně nadaným tvůrcem a chemikem. Svého času konkuroval Františku Drtikolovi.
umění

Vladimír Jindřich Bufka

300 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 301 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 31 > >>