Nejprodávanější Kniha - červen 2021
dům a zahrada

Hyperaktivní pes - 11%
Znáte psy, kteří se nedají odnaučit tahání na vodítku? Kteří na každého vyskakují? Kteří doma „tancují po nábytku“? Kteří koušou a rvou za vodítko? To je ale špatně vychovaný pes!
dům a zahrada

Hyperaktivní pes

359 Kč
319 Kč
Jak zvládat lovecké chování psa
Odnaučit psa lovit resp. dostat jeho lovecké chování pod kontrolu je těžké a vyžaduje to trpělivost a dlouhý trénink.
dům a zahrada

Jak zvládat lovecké chování psa

134 Kč
Německý boxer - Úplný přehled plemene - 11%
Knihu, napsanou s obdivem a láskou k tomuto krásnému plemeni, ocení jako nenahraditelného průvodce a rádce všichni majitelé německého boxera, ať už o koupi štěněte teprve uvažují, nebo jsou již zkušenými chovateli.
dům a zahrada

Německý boxer - Úplný přehled plemene

719 Kč
639 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
dům a zahrada

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Suchozemské želvy - 11%
Vyslanci z dávných věků! Želvy žijí na Zemi již desítky milionů let. Přestály všechny klimatické změny a zachovaly si svůj nezaměnitelný, fascinující vzhled.
dům a zahrada

Suchozemské želvy

143 Kč
127 Kč
Včely a jiný hmyz na pozemku - 11%
Brožurka z edice Klíč k soběstačnosti podává na 80 stranách čtenářsky přístupný a informativní přehled o všem, co potřebuje vědět začínající včelař.
dům a zahrada

Včely a jiný hmyz na pozemku

207 Kč
184 Kč
Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
dům a zahrada

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Křeček - 11%
Chov křečka s citem a porozuměním. Odborník na chov křečků Otto von Frisch vysvětluje, jak správně chovat křečka, aby zůstal zdravý a přítulný.
dům a zahrada

Křeček

116 Kč
103 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Snažíme se porozumět kočce - 11%
Praktická příručka plná kouzelných fotografií vám na řadě příkladů představuje různorodý repertoár kočičího chování, hlasové projevy a řeč těla. Díky ní budete se svým domácím mazlíčkem správně komunikovat.
dům a zahrada

Snažíme se porozumět kočce

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 90 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>