Nejprodávanější tituly - červen 2021
česká

Komiksová učebnice komiksu
(2x)
Punk a disciplína. V tvorbě žádného jiného českého autora či autorky komiksů se tak přirozeně neprolínají tyto dva póly jako u Toy_Box.
česká
Ukázky

Komiksová učebnice komiksu

404 Kč
Komunistický manifest
(1x)
Druhá nejprodávanější kniha všech dob, unikátně v komiksovém provedení hlavního kreslíře britského deníku The Guardian. Povinná četba: nemusíte jej milovat, ale měli byste jej znát. Proletáři všech zemí, spojte se!
česká

Komunistický manifest

314 Kč
Kronika nacismu
Prozkoumejte neveselé dějiny. Vtipně a svižně. Komiksově!
česká

Kronika nacismu

359 Kč
Křeček v utajení
Toužíte po zvířátku? Například takový křeček… Co všechno byste s ním mohli podnikat! Jak byste si spolu vyhráli! Určitě by to byl skvělý kamarád. Ale co když doma kraluje kocour, který by ho mohl ulovit? I tohle se dá vyřešit....
česká

Křeček v utajení

206 Kč
Láska pro samouky
(1x)

"Nový život, noví muži. Tak proč si připadám jako stará kráva?"

Jak se liší randění v osmnácti a ve čtyřiceti? Vlastně skoro nijak. Ve čtyřiceti jste pořád stejně nejistí a zmatení jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile.

česká

Láska pro samouky

314 Kč
Lobotomík
Vypravěč příběhu, jenž si říká Lobotomík, chlapec s hlubokou jizvou na hlavě po prodělané operaci mozku, přebývá v podivném zařízení zvaném Nemříž. Mezi ještě podivnějším osazenstvem ústavu má dva blízké přátele...
česká

Lobotomík

178 Kč
Logoz
Robert Holm, dánský odborník na značky, se po návštěvě čínské Šanghaje rozhodne změnit svět. S pomocí sociálních sítí se mu podaří spustit nové stěhování národů. Rozdělené společnosti se skutečně rozdělují, mezi lidmi začínají vyrůstat zdi.
česká

Logoz

311 Kč
Lvářka
(2x)
Román z prostředí současné a rudolfínské doby, ve kterém se setkáváme s architektem Josefem a bylinkářkou Vavřinkou. Oba žijí ve stověžatém městě, každý v jiném století, přesto se jedné noci potkají na pražském vrchu Petříně.
česká

Lvářka

314 Kč
Malé pikantní vraždy
(4x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
česká

Malé pikantní vraždy

233 Kč
Máslem dolů
(8x)
Arnošt a Evžen. Knihovník, který rovná knihy ke stropu, aniž by svůj antikvariát kdy otevřel, a konspirátor v americké vojenské bundě, který vidí záškodníka za každým rohem.
česká

Máslem dolů

242 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>