Nejprodávanější Kniha - červen 2021
beletrie

Možná že odcházíme
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
beletrie
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
Mrtvý muž

Novela Mrtvý muž už jednoznačně ukazuje, že se v české literatuře objevila nová strhující vypravěčka. Příběh je monologem ženy, která rekapituluje svůj život.

beletrie
Ukázky

Mrtvý muž

224 Kč
Nahý oběd
(2x)
Nejslavnější Burroughsova kniha, "satirická fantazie" z roku 1959, jejíž původní vydání se dočkalo soudního procesu i zákazu prodeje pro údajnou obscenitu.
beletrie

Nahý oběd

268 Kč
Paganiniho smlouva
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
beletrie

Paganiniho smlouva

332 Kč
Lov na mamuta
Další příběh z řady Tygří oko se odehrává před 40 000 lety, v době ledové. Rysímu oušku je deset a zanedlouho má složit loveckou zkoušku. Jenže si zoufá, protože má špatnou mušku a pokaždé trefí vedle. Navíc sklízí bezostyšný posměch svého rivala v tlupě.
beletrie

Lov na mamuta

170 Kč
Mytologie zahrádkářské kolonie
(3x)

Kniha básníka Václava Vokolka je jedinečným svědectvím o zanikajícím světě pražských zahrádkářských kolonií a zároveň brilantní literární evokací tohoto specifického mikrosvěta. Knihu provází evokativní a vtahující fotografie Richarda Čermáka.

beletrie

Mytologie zahrádkářské kolonie

53 Kč
Oděské povídky. Historie mého holubníku
V Oděských povídkách Babel líčí život židovského "drobného lidu" na počátku 20. století, především zlodějů, lupičů, ale také řemeslníků a drobných obchodníků. Víc než kde jinde vystupuje v těchto povídkách do popředí Babelův smysl pro černý humor.
beletrie

Oděské povídky. Historie mého holubníku

229 Kč
Fikce, Alef
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
beletrie

Fikce, Alef

304 Kč
Jedenáct

Viki je vtipná, citlivá, svébytná a hlavně v březnu oslavila JEDENÁCT! A právě v den jedenáctých narozenin se pro nás otevírají stránky poutavého Viktorčina deníku.

beletrie

Jedenáct

268 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
beletrie

Magor dětem

269 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>