Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
vojenství (military)

Špionážní případy - 11%
Většina lidí si práci tajných služeb představuje jako velice romantickou činnost, plnou odvážných činů a dobrodružství. Vlastní realita je však mnohem prozaičtější a všednější.
vojenství (military)

Špionážní případy

225 Kč
200 Kč
Velké kriminální případy - 11%
Autoři, historici Jiří Plachý a Ivo Pejčoch, zmapovali období českých, respektive československých dějin a pro každý rok této éry vybrali do své nové knihy kriminální případ, který se v té době těšil největší pozornosti celé společnosti.
vojenství (military)

Velké kriminální případy

239 Kč
212 Kč
Bitva o pevnost Qala-e Džangi - 11%
Dramatický příběh o malé skupině vojáků amerických speciálních jednotek, která po událostech 11. září 2001 tajně vstoupila do Afghánistánu a na koních se vydala do boje proti Tálibánu.
vojenství (military)

Bitva o pevnost Qala-e Džangi

89 Kč
79 Kč
Létající mariňáci - 11%
(1x)
Dějiny nasazení letectva sboru námořní pěchoty Spojených států (US Marine Corps) během druhé světové války jsou vlastně dějinami tichomořské války proti císařskému Japonsku.
vojenství (military)

Létající mariňáci

269 Kč
239 Kč
Vzlet zakázán - 11%
(1x)
Autobiografie doplněná o neúplný seznam Pronásledovaných u letectva.
vojenství (military)

Vzlet zakázán

207 Kč
184 Kč
Odstřelovač SAS a speciálních jednotek - 11%

Kniha je rozdělena do 13 kapitol a pokrývá témata od výběru odstřelovače, výcviku, přes jeho výzbroj a vybavení po skrytý pohyb, přesnou střelbu, výběr cíle, maskování a taktickou přípravu.

vojenství (military)

Odstřelovač SAS a speciálních jednotek

269 Kč
239 Kč
Špion, jemuž nevěřili - 11%
(1x)
Kniha pamětí generála Františka Moravce zachycuje fascinující životní příběh československého důstojníka, jehož válečné osudy začaly v roce 1915 odvodem do rakousko-uherské armády.
vojenství (military)

Špion, jemuž nevěřili

224 Kč
199 Kč
Tanková válka v Africe III. - 11%
(1x)
Publikace Tanková válka v Africe ve třech svazcích přehledně popisuje historii bitev německých, italských a spojeneckých vojsk na africké pevnině v období druhé světové války.
vojenství (military)

Tanková válka v Africe III.

269 Kč
239 Kč
Tanky - 11%
Kniha slovem i obrazem představuje historické pozadí vzniku tanků a dalších obrněných vozidel. V knize je představeno přes 250 typů tanků a jiných bojových vozidel z období od 1. světové války až do současnosti.
vojenství (military)

Tanky

359 Kč
319 Kč
Zvláštní jednotky celého světa

Kniha se zaobírá zvláštními jednotkami ve světě, a to jak policejními, tak armádními. Je vedena snahou o podání ucelenějších informací o těchto složkách, proto je celé dílo rozděleno na jednotlivé kontinenty obsahující abecední řazení jejich zemí.

vojenství (military)

Zvláštní jednotky celého světa

179 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 108 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>