Nejprodávanější tituly - červenec 2021
povídky

Povídky a Nové povídky
K napsání povídek inspiroval Zdeňka Svěráka sám život. Zaslechnutá věta, odvyprávěná historka nebo útržek rozhovoru se staly jádrem příběhu, který autor rozvinul s typickou hravostí. V příbězích se jistě poznáte i vy.
povídky

Povídky a Nové povídky

449 Kč
Řetěz bláznů
Deníkové záznamy, krátké povídky a básně, úryvky překladů, scénář filmu evangelického "beatníka", existencialisty a pacifisty. Součástí knihy je i DVD s filmem …a andělé jeho bojovali.
povídky

Řetěz bláznů

84 Kč
Souboj
Anton Pavlovič Čechov (1860-1904) napsal novelu Souboj ve svých jedenatřiceti letech. Souboj je povídka napsaná z plného rozmachu tesknoty. Je to povídka důležitá především pro porozumění Čechovovi samému.
povídky

Souboj

179 Kč
Stroj fantazie
Ve sbírce Stroj fantazie přichází Ladislav Szalai s dalšími 21 scifi a fantasy povídkami. Jak je u něj zvykem, nabídne čtenáři celou škálu témat – od úsměvných hříček až po vážnější zamyšlení nad absurditou našeho světa, respektive vesmíru.
povídky
Ukázky

Stroj fantazie

69 Kč
Povídky jazzového věku
Sbírka obsahuje jedenáct fantaskních a parodických povídek, arabesek, črt a jednoaktovek, včetně proslaveného "Podivuhodného případu Benjamina Buttona", a představuje první úplné vydání Fitzgeraldovy druhé povídkové sbírky.
povídky

Povídky jazzového věku

253 Kč
Vlkodlak
(1x)
Posmrtně vydaná sbírka povídek, nabízí reprezentativni výbor Vianovy tvorby z let 1945-1952, jež patřila mezi jeho nejplodnější období. Každá z třinácti povídek je napsaná jiným, vždy ovšem zparodovaným literárním žánrem.
povídky

Vlkodlak

178 Kč
Vyletí ptáček
Druhá posmrtně vydaná sbírka povídek představuje Kurta Vonneguta v jeho lehčí vyprávěcí poloze z počátku kariéry - povídky jsou plné hravé fantazie, občas se objeví i fantaskní či sci-fi motiv. Autorův rukopis je však rozpoznatelný na první pohled díky srd
povídky

Vyletí ptáček

251 Kč
Láska a její kat

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

povídky

Láska a její kat

350 Kč
Od A do Z II.
Sebrané Dahlovy spisy, které soustavně vydáváme od svého založení.
povídky

Od A do Z II.

224 Kč
Oděské povídky. Historie mého holubníku
V Oděských povídkách Babel líčí život židovského "drobného lidu" na počátku 20. století, především zlodějů, lupičů, ale také řemeslníků a drobných obchodníků. Víc než kde jinde vystupuje v těchto povídkách do popředí Babelův smysl pro černý humor.
povídky

Oděské povídky. Historie mého holubníku

229 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 111 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>