Nejprodávanější tituly - červenec 2021
povídky

Trapné povídky - 11%
Trapné povídky vyšly poprvé v roce 1921. Karel Čapek se v nich svým nezaměnitelným stylem zaměřuje na osudy lidí a jejich charaktery. Po přečtení knihy zjistíte, že od doby napsání těchto povídek se vlastně moc nezměnilo.
povídky

Trapné povídky

197 Kč
175 Kč
Arabesky /  Povídky malostranské - 11%

Nerudovy povídky patří k vrcholným dílům české literatury devatenáctého století. Edice v České knižnici netradičně vychází z prvního vydání obou děl.

povídky
Ukázky

Arabesky / Povídky malostranské

314 Kč
279 Kč
Maltese stories / Maltské povídky - 11%
Jde o česko-anglickou knihu povídek z dnešní doby, kdy je Malta v Evropské unii, příběhy českého chirurga, který je pozván na Maltu, aby provedl unikátní operaci.
povídky

Maltese stories / Maltské povídky

270 Kč
240 Kč
Poslední konec světa - 20%
Třicet povídek autora, který dlouhodobě inklinuje k žánru science fiction a jeho „krajním mezím“, jež často vykresluje s humorným nadhledem.
povídky
Ukázky

Poslední konec světa

69 Kč
55 Kč
Povídky malostranské - 20%
(1x)
Nerudovy povídky jsou dnes již považované za klasickou literaturu. Jednoduché příběhy s brilantní pointou, mistrně prokreslené postavy lidí dobrých i zlých, zápletky a situace, které píše sám život - to je dílo spisovatele, jehož odkaz nestárne.
povídky
Ukázky

Povídky malostranské

249 Kč
199 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Antologie modrého humoru - 11%
93 povídek a 54 černobílých fotografií.
povídky

Antologie modrého humoru

170 Kč
151 Kč
Moderní irácké povídky - 11%
Kolektiv arabistů vybral povídky od několika současných iráckých spisovatelů, aby nám svět jejich myšlení a inspirací přiblížil.
povídky

Moderní irácké povídky

144 Kč
128 Kč
Povídky a Nové povídky - 11%
K napsání povídek inspiroval Zdeňka Svěráka sám život. Zaslechnutá věta, odvyprávěná historka nebo útržek rozhovoru se staly jádrem příběhu, který autor rozvinul s typickou hravostí. V příbězích se jistě poznáte i vy.
povídky

Povídky a Nové povídky

449 Kč
399 Kč
Řetěz bláznů
Deníkové záznamy, krátké povídky a básně, úryvky překladů, scénář filmu evangelického "beatníka", existencialisty a pacifisty. Součástí knihy je i DVD s filmem …a andělé jeho bojovali.
povídky

Řetěz bláznů

84 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 109 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>