Nejprodávanější tituly - červenec 2021
povídky

Loď z vody
Kniha povídek Loď z vody – zásadní dílo chorvatské prózy sedmdesátých let – představuje katalog neobyčejných a bizarních postav, událostí a legend spojených napříč dějinami s autorovým rodným městem na břehu Dunaje.
povídky

Loď z vody

161 Kč
Muž, který viděl démona
Kniha Muž, který viděl démona vypráví příběhy lidí, kteří se setkali s tajemnými, často obtížně vysvětlitelnými jevy. Zavítáme s nimi na místa, kde působí temné síly, zjevují se přízraky, lidově řečeno straší....
povídky

Muž, který viděl démona

179 Kč
Rybáři
(1x)
Snaha porozumět prostředí, v němž člověk žije, a poznat živé organismy, které s ním okolní svět sdílejí, je hlavním tématem příběhů Liao Chung-ťiho, tchajwanského autora, který v České republice dosud nepublikoval.
povídky

Rybáři

224 Kč
Šumavský upír
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Šumavský upír

359 Kč
Ve stínu Říše
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
69
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
povídky
Ukázky

69

99 Kč
Hanbaté příběhy
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
povídky

Hanbaté příběhy

269 Kč
Povídky
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
Zavraždění Margaret Thatcherové
(1x)

Povídkový soubor uznávané a oceňované autorky vyvolal v Británii skandál – za znevážení britské ikony se dočkala nevybíravých útoků.

povídky
Ukázky

Zavraždění Margaret Thatcherové

223 Kč
Do nebíčka..., do peklíčka?

Co takhle prodat duši? Využít k dosažení cíle woodoo? Zaplést se se světem čar a kouzel?

V mezních situacích se u lidí leckdy objevuje touha využívat magii nebo potkat kouzelného dědu. A co kdyby k tomu opravdu došlo?

povídky
Ukázky

Do nebíčka..., do peklíčka?

79 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 109 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>