Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
osobní rozvoj

Pořádek nejen v hlavě - 20%
Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i své mysli. Díky spoustě skvělých tipů a názorných příběhů budete mít za pouhých 28 dní hotový úklid ve čtyřech důležitých oblastech svého života.
osobní rozvoj
Ukázky

Pořádek nejen v hlavě

169 Kč
135 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
osobní rozvoj
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
osobní rozvoj
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
osobní rozvoj
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Jak jsem sebrala odvahu - 20%
(1x)

Kniha o tom, že odvaha a strach se nevylučují Tahle kniha není návod, jak se přestat bát. Já se například bojím spousty věcí. Bojím se otevírat dopisy s modrým pruhem, bojím se pavouků, zubaře, předjíždění na okresce, bojím se, že v práci přijdou na to, že ve skutečnosti nic neumím. Přišla jsem ale na to, že i když se strachu nezbavím, nemusím ho za všech okolností poslouchat. I se strachem můžu sebrat odvahu a dělat věci, které bych od sebe nečekala.

osobní rozvoj
Ukázky

Jak jsem sebrala odvahu

209 Kč
167 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 20%
(2x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

322 Kč
258 Kč
Jak zvládnout syndrom vyhoření - 20%
Kniha přichází s překvapivým zjištěním: skutečnou příčinou vyhoření není přetížení a vyčerpání. To jsou pouze následky. K vyhoření dochází proto, že nemáme zdravý vztah k sobě a k lidem kolem sebe.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak zvládnout syndrom vyhoření

229 Kč
183 Kč
Lovefullness - 19%
Víte, že Vaše pocity mají neomezenou sílu? Je to Vaše dokonalost ve Vás. Můžete znovuobjevit tento potenciál skrze tuto metodu. Tato kniha je souborem vysvětlení a instrukcí jak pracovat s touto metodou.
osobní rozvoj
Ukázky

Lovefullness

47 Kč
38 Kč
Nemoci pocházejí z emocí - 20%
Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví.
osobní rozvoj
Ukázky

Nemoci pocházejí z emocí

270 Kč
216 Kč
Soulcraft – síla duše - 20%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
osobní rozvoj
Ukázky

Soulcraft – síla duše

225 Kč
180 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 201 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 .. 21 > >>