Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
osobní rozvoj

Trénink mistrů improvizace - 20%
(1x)
Přinášíme vám hry k tréninku improvizace v mluveném projevu, prezentacích, ve veřejném vystupování a v mezilidské komunikaci. Tuto knihu jistě ocení všichni fanoušci improvizace, ale i ti, kteří veřejně vystupují.
osobní rozvoj
Ukázky

Trénink mistrů improvizace

220 Kč
176 Kč
Trénink techniky řeči - 20%
(1x)
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Trénink techniky řeči

254 Kč
203 Kč
Ukliďte si v hlavě - 20%
Díky cvičením z této knížky můžete jen za deset minut denně zcela změnit svůj život! Ukáže vám, jak praktikovat jednoduchá meditační cvičení a všímavost v každodenním životě. Zpřístupňuje meditaci každému, kdo stojí o pořádek v hlavě a šťastný život.
osobní rozvoj
Ukázky

Ukliďte si v hlavě

229 Kč
183 Kč
Duše, co tančí císařský valčík - 20%
(2x)
Duše, co tančí císařský valčík je lehce srozumitelnou příručkou k objevení svého ztraceného já. Kniha je tedy určena zejména pro ty, kteří mají zájem o své vlastní přirozené štěstí.
osobní rozvoj
Ukázky

Duše, co tančí císařský valčík

99 Kč
79 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Esence - 20%
V knize Esence se autor zabývá podstatou a ustrojením naší osobnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Esence

165 Kč
132 Kč
Jak zklidnit splašenou mysl - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří chtějí ovládnout své myšlenky a vnitřní hlasy a dosáhnout vnitřního klidu a spokojenosti. Díky technikám, které najdete v této knížce, se to naučíte a stanete se pány svých pocitů i myšlenek.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak zklidnit splašenou mysl

195 Kč
156 Kč
Logoterapie - 20%
Nalezněte s pomocí této knihy smysluplnou cestu životem nebo ji využijte při doprovázení svých klientů! Publikace vám nabízí nejen orientaci v teoretické oblasti, ale především inspiraci pro každodenní praxi.
osobní rozvoj
Ukázky

Logoterapie

288 Kč
230 Kč
Management - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům, manažerům a podnikatelům. Dozvíte se, jak fungují organizační struktury, jak správně rozhodovat a jak efektivně vést.
osobní rozvoj
Ukázky

Management

271 Kč
217 Kč
Nic nekončí, nic neumírá - 20%
Vietnamský buddhistický mnich Thich Nhat Hanh nás za pomoci filozofie, výstižných analogií a návodů k meditacím provede cestou k podstatě smrti, strachu i samotné existence.
osobní rozvoj
Ukázky

Nic nekončí, nic neumírá

84 Kč
67 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 201 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 21 > >>