Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
hudba

Co dělá tenhle knoflík? - 20%
(2x)
Víte, že Bruce Dickinson je nejen frontmanem skupiny Iron Maiden, ale také záložním pilotem British Airways a šermířem?
hudba
Ukázky

Co dělá tenhle knoflík?

382 Kč
306 Kč
Plamen - 20%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

239 Kč
191 Kč
(Ne)pošli to dál - 20%
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
hudba
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
199 Kč
Dylan se dal na elektriku! - 20%
(1x)
Jeden z předních hudebních kritiků světa přináší svěží pohled na den, kdy se Dylan „dal na elektriku“ na Newportském Folkovém Festivalu.
hudba
Ukázky

Dylan se dal na elektriku!

239 Kč
191 Kč
Mozartovy slzy - 20%
Wolfgang Amadeus Mozart – geniální hudebník, který nás neudivuje jen svou tvorbou, ale také svým nezřízeným životem. Čtivou formou tato kniha mapuje Mozartův život rok po roku od narození do jeho smrti.
hudba
Ukázky

Mozartovy slzy

129 Kč
103 Kč
Mercury a já - 20%
(1x)
Jedinečný a dojemný příběh vztahu Freddieho Mercuryho a jeho dlouholetého přítele Jima Huttona, který čtenáři znají z oscarového filmu Bohemian Rhapsody. Jejich vztah se rozvíjel na přelomu let 1984 a 1985.
hudba
Ukázky

Mercury a já

249 Kč
199 Kč
Zlatá léta s Karlem Gottem - 20%
Kniha známého hudebníka a hráče na bicí nástroje Jana Žižky, jenž vzpomíná na svůj profesní i soukromý život a především na krásná léta strávená v orchestru Ladislava Štaidla, doprovodné kapele Karla Gotta.
hudba
Ukázky

Zlatá léta s Karlem Gottem

199 Kč
159 Kč
Jethro Tull - 20%
Hudba Jethro Tull je podle slov autora doslova soundtrackem jeho života, a tak poté, co přeložil kompletní texty písní Jethro Tull, tentokrát mapuje vývoj kapely za celou její existenci.
hudba
Ukázky

Jethro Tull

299 Kč
239 Kč
Kroniky - 20%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky

179 Kč
143 Kč
Šuplík plný Zappy - 20%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba
Ukázky

Šuplík plný Zappy

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>