Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
botanika

Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
botanika
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Smrtící rostliny - 11%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
botanika

Smrtící rostliny

674 Kč
599 Kč
Můj bylinkový svět - 11%
(1x)
Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.
botanika

Můj bylinkový svět

404 Kč
359 Kč
Co tu kvete? - 11%
Nové přepracované vydání úspěšné encyklopedie planých rostlin obsahuje přehled nejběžnějších druhů.
botanika

Co tu kvete?

449 Kč
399 Kč
Evoluční fytoterapie - 11%
Tato průkopnická kniha zkoumá spojení klinického bylinářství, ajurvédy, lékařské astrologie, spagyrické alchymie a lékařských a esoterických tradic z celého světa do skutečně holistického systému rostlinné medicíny.
botanika

Evoluční fytoterapie

629 Kč
559 Kč
Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
botanika

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Rostliny v ájurvédě - 11%
Kniha zajímavým způsobem seznamuje čtenáře s energiemi, které jsou součástí každé byliny a poukazuje na energetické možnosti léčivých bylin.
botanika

Rostliny v ájurvédě

449 Kč
399 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
botanika
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
botanika

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Herbář - 11%
Naučte se využívat ozdravné působení přírody v každodenním životě.
botanika

Herbář

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>