Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2021
ekonomie

Akciové investice - 11%
Tento investiční bestseller obsahuje řadu příkladů z autorovy více než dvacetileté investiční kariéry.
ekonomie

Akciové investice

269 Kč
239 Kč
Základní příjem ve světě - 11%
Tato publikace pojednává o nepodmíněném základním příjmu, který se stává stále více diskutovaným tématem jak mezi vědci, tak mezi občany a politiky, kteří je zastupují. Téma se stále více dostává také do masových médií v mnoha zemích světa.
ekonomie

Základní příjem ve světě

134 Kč
119 Kč
Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti - 11%
Od začátku koronavirové krize vzniká rekordní množství peněz.
ekonomie

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

341 Kč
303 Kč
Trh bez přívlastků, nebo ekonomickou demokracii? - 11%
Monografie vychází z rozsáhlého archivního výzkumu i z rozhovorů s pamětníky a soustředí se na šest otázek spojených s reformou vlastnictví.
ekonomie

Trh bez přívlastků, nebo ekonomickou demokracii?

351 Kč
312 Kč
Vzestup peněz - 6%
Kniha předního britského historika z je věnována otázkám rozvoje finančního hospodářství, měnového systému a ekonomickým recesím v 19. a 20. století. Jak změnila moc peněz mentální chování lidí? A jak ekonomika zvítězila nak politikou klasického 19. věku?
ekonomie

Vzestup peněz

423 Kč
398 Kč
Nekonečná hra - 11%
Autor bestsellerů Začněte s PROČ a Lídři jedí poslední představuje metodu trvale úspěšného podnikání. V nekonečné hře není cílem porazit konkurenci, ale vybudovat nesmrtelnou firmu, již milují zaměstnanci, zákazníci i akcionáři.
ekonomie

Nekonečná hra

314 Kč
279 Kč
Kabala peněz - 11%
Jeden židovský aforismus nám říká, že člověk ukazuje svůj charakter třemi způsoby: svým talířem (tedy svou chutí k jídlu), svou kapsou (tedy svým vztahem k penězům) a svou zlostí.
ekonomie

Kabala peněz

179 Kč
159 Kč
Inteligentní investor - 14%
(2x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
ekonomie

Inteligentní investor

697 Kč
599 Kč
Alchymie - 20%
Jak vyrobit zázrak? Legenda reklamního světa Rory Sutherland vás přesvědčí, že řešení problémů musíte hledat tam, kde nikdo jiný – ve sférách zdánlivé iracionality.
ekonomie

Alchymie

499 Kč
399 Kč
Formování učící se společnosti - 11%
Co je skutečným pramenem prudkého růstu životní úrovně v posledních dvou stoletích? Co odlišuje úspěšné firmy od neúspěšných? Proč se některým rozvojovým zemím daří dohánět náskok vyspělého světa, zatímco jiné setrvávají v chudobě?
ekonomie
Ukázky

Formování učící se společnosti

585 Kč
520 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 53 položek
1 2 3 .. 6 > >>