Nejprodávanější tituly - červenec 2021
sci-fi

Vyhlídka na věčnost
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
20 000 mil pod mořem
Pro čtenáře od 9 let jsme připravili komiksové vydání známého dobrodružného románu Julese Verna, kterého díky jeho fascinujícím příběhům mnozí označují za zakladatele sci-fi literatury.
sci-fi

20 000 mil pod mořem

185 Kč
Dračí pomsta
(1x)
Třetí díl fantasy trilogie Temeraire. Kapitánu Laurencovi a draku Temerairovi zkříží cestu posel přinášející nové rozkazy z Británie. Ta koupila od osmanské říše tři dračí vejce a oba hrdinové je musí v Istanbulu vyzvednout a dopravit do Anglie.
sci-fi

Dračí pomsta

253 Kč
Zabíjení
(4x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi

Zabíjení

206 Kč
Hugo a podivuhodné vzduchosaně
Druhá z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
sci-fi

Hugo a podivuhodné vzduchosaně

236 Kč
Fantázia
Soubor dvanácti povídek, mapující desetiletou historii slovenského časopisu Fantázia.
sci-fi

Fantázia

215 Kč
Nefritový trůn
Druhý díl fantasy cyklu Temeraire. Čína v něm zjistí, že její vzácný dar určený Napoleonovi padl do britských rukou. Rozzlobené čínské poselstvo žádá, aby byl neobyčejný tvor vrácen, kapitán Laurence se ovšem odmítne podvolit.
sci-fi

Nefritový trůn

253 Kč
The Three Golden Keys
World-renowned artist brings to life the magic of Prague and its legends.
sci-fi

The Three Golden Keys

405 Kč
Peklo Beneš
(1x)
Poslední a patrně nejlepší román klasika české sci-fi. Politická fikce o tom, co by se stalo, kdyby Československo zůstalo v Druhé světové válce neutrální zemí a prezident Beneš se stal světovým státníkem.
sci-fi

Peklo Beneš

206 Kč
Keltská brána
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Po nekonečných válkách zavládlo Století míru, které už trvá šest let. Pro Oggerda však (jak říká jeho přítel Gowery) "není míru pod lipami". Napínavý sci-fi román.
sci-fi
Ukázky

Keltská brána

144 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 230 položek
<< < 1 .. 21 22 23