Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
sci-fi a fantasy

Barva kouzel - 20%
(2x)
1. díl Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Barva kouzel

149 Kč
119 Kč
Cesta do jabloňového sadu - 20%
Jeren, Ier, Ierwgar – tolik jmen mu dali, kolik existovalo světů. Světů, kterým přinášel naději, jejich zkáze však zabránit nedokázal. Zanikaly a hroutily se do sebe působením mocných sil.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta do jabloňového sadu

149 Kč
119 Kč
Dítě skály - 20%
Nekromantka Alke je obviněna z válečných zločinů a má být popravena, když ji v poslední chvíli zachrání mistr Bogmir, představený Skály, institutu, který vychovává ty nejobávanější černé mágy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dítě skály

119 Kč
95 Kč
Perunova krev I - 20%
(3x)
První část nového dvoudílného románu Františka Kotlety, v němž nechybí typické ingredience pro nejkontroverznějšího autora současné tuzemské fantastiky: brutalita, sex a nadsázka.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Perunova krev I

229 Kč
183 Kč
Poslední konec světa - 20%
Třicet povídek autora, který dlouhodobě inklinuje k žánru science fiction a jeho „krajním mezím“, jež často vykresluje s humorným nadhledem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Poslední konec světa

69 Kč
55 Kč
Cesta do bláznovy zahrady - 20%
Cesta do bláznovy zahrady byla brilantním knižním debutem známého autora sci-fi Ladislava Szalaie, oceněným cenou Golem za nejlepší československou knihu roku 1985.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta do bláznovy zahrady

69 Kč
55 Kč
Cesta králů - 20%
První kniha plánovaného desetidílného fantasy cyklu Archiv Bouřné záře. První díl je vstupní bránou do světa Rošáru - kamenné země zmítané bouřemi, jimž se přizpůsobila příroda i lidé...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta králů

409 Kč
327 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule - 20%
Vtipný komiks pro menší i větší děti o vášnivém cestovateli Čendovi Buráčkovi. Tentokrát společně zavítáme do exotických Džunglo-vic a komáry sužovaného Balíkova, kde se staneme svědky dalších krkolomných dobrodružství a zažijeme také nemálo legrace.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule

105 Kč
84 Kč
Conan - krvavá ostří - 20%
V zádech horda Gundermanů, toužících po pomstě, před ním bledá rusovláska, divoká jako dravá šelma, přítulná jako kočka. A záhadní staří, kteří znají budoucnost. Jen oni vědí, proč se jezeru zahalenému mlhou říká Voda mrtvých ptáků...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Conan - krvavá ostří

79 Kč
63 Kč
Conan a brány času - 20%
Kvůli neshodám s králem Khossem oželel Conan kariéru velitele khorajských vojsk a raději se vytratil i s částí královského pokladu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Conan a brány času

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 303 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>