Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
sci-fi a fantasy

Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
Fakt hustej nářez - 20%
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Stroj fantazie - 20%
Ve sbírce Stroj fantazie přichází Ladislav Szalai s dalšími 21 scifi a fantasy povídkami. Jak je u něj zvykem, nabídne čtenáři celou škálu témat – od úsměvných hříček až po vážnější zamyšlení nad absurditou našeho světa, respektive vesmíru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stroj fantazie

69 Kč
55 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Zimoděj - 20%
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
95 Kč
Soudné sestry - 20%
(4x)
Úžasná Zeměplocha č. 6.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Soudné sestry

149 Kč
119 Kč
Keltská brána - 20%
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Po nekonečných válkách zavládlo Století míru, které už trvá šest let. Pro Oggerda však (jak říká jeho přítel Gowery) "není míru pod lipami". Napínavý sci-fi román.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Keltská brána

144 Kč
115 Kč
Válečná lest - 20%
(1x)
Povídková sbírka ze světa Krvavého pohraničí. Kniha volně navazuje na 1. díl cyklu Gordonova země.
Roger Schnirega, voják z Pohraničí, je účastníkem lidského pronikání do neznámé a nebezpečné země. Bojuje se skřety i s mýtickými tvory...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Válečná lest

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 298 položek
<< < 1 .. 28 29 30