Nejprodávanější tituly - červenec 2021
fantasy

The Hobbit Facsimile First Edition - 11%
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
fantasy

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
639 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Arila: Stříbrné město - 11%
(1x)
První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov.
fantasy

Arila: Stříbrné město

359 Kč
319 Kč
Underground - 11%
(2x)
Praha City je šťastné město. Deset milionů obyvatel zde přežívá díky výdobytkům moderních technologií, zatímco zbytek Evropy se propadl do chaosu. Nikdo nepochybuje, že je to pravda, tvrdí to přece City News!
fantasy

Underground

269 Kč
239 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Oceán na konci cesty - 11%
(4x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
fantasy
Ukázky

Oceán na konci cesty

358 Kč
318 Kč
Galilejec - 11%
(6x)
Nové vydání úspěšného románu Galilejec mladé české autorky, vypráví příběh Ježíše Krista zcela neotřelým a originálním způsobem.
fantasy
Ukázky

Galilejec

269 Kč
239 Kč
Nikdykde - 11%
(3x)
Richard Mayhew je nudný londýnský úředníček. Nejadrenalinovější věc v jeho životě představuje sbírka kýčovitých trollů, kterými si zkrášlil pracovní stůl. Když ale doprovází svou přítelkyni na důležitou pracovní schůzku, vypadne ze zdi zraněná dívka.
fantasy

Nikdykde

710 Kč
631 Kč
Hraničářův učeň - Kniha patnáctá - Ztracený princ - 11%
(1x)
Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen.
fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha patnáctá - Ztracený princ

332 Kč
295 Kč
Dcera železného draka - 11%

Nejtemnější fantasy a drsný kyberpunk. Příběh o dospívání, jaký jste ještě nikdy nečetli, se odehrává na pozadí pochmurného nihilistického světa plného neřešitelných problémů a třídních střetů.

fantasy
Ukázky

Dcera železného draka

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 370 položek
<< < 1 2 3 4 .. 37 > >>